Το πρώτο τρέιλερ του Uncharted μόλις έκανε την εμφάνισή του

Επιτέλους, μετά από μία δεκαετία συζητήσεων, έχουμε τις πρώτες σκηνές του Nathan στη μεγάλη οθόνη.

Τι κι αν πέρασε πάνω από μία δεκαετία από τότε που έπεσε για πρώτη φορά στο τραπέζι η μεταφορά του Uncharted από τις κονσόλες στη μεγάλη οθόνη. Τι κι αν τα ονόματα των σκηνοθετών άλλαξαν σαν τα πουκάμισα. Τελικά, φαίνεται πως ο σοφός λαός έχει πάλι δίκιο και κάθε εμπόδιο είναι για καλό, αφού κυκλοφόρησε το πρώτο επίσημο τρέιλερ της ταινίας και είναι ό,τι ακριβώς περιμέναμε. Περιπετειώδες, μυστηριώδες, απολαυστικό.

 

 

Ο Tom Holland, βετεράνος πια στις block-buster ταινίες και στις action packed σκηνές πήρε τα ηνία του Nathan Drake και έκανε αυτά τα δύο και κάτι λεπτά άξια του franchise της Sony και της Naughty Dog. Ο κυνηγός θησαυρών, βέβαια, έχει μία πιο νεανική εμφάνιση σε σχέση με αυτή του παιχνιδιού και λιγότερο εύρωστη -αν και ο Holland φάνηκε ότι έκανε παρέα με τους γυμναστηριακούς τύπους ώστε να παίξει τον χαρακτήρα-, όμως, εν έτει 2021 είναι ό,τι ακριβώς χρειάζεται για να φέρει το concept στη λογική του σήμερα.

Ο Mark Wahlberg, που υποδύεται τον Sully, αν και δευτεραγωνιστής φαίνεται πως -προς έκπληξή μας- κάνει καλό ντουέτο με τον Holland. Εντάξει, για τον Antonio Banderas, η εικόνα είναι πέρα από αρκετή για να μιλήσει από μόνη της, αφού ο τύπος είναι μετρ του είδους της περιπέτειας.

 

 

Η ταινία, πάντως, έχει ακόμα κάποιους μήνες μέχρι να κυκλοφορήσει. Εκτός απροόπτου, γιατί έχουμε και τα της πανδημίας στη μέση, το πρόγραμμα τη θέλει να φτάνει στις κινηματογραφικές αίθουσες μέσα στον Φεβρουάριο του 2022.  

Οπότε, μπορείς κι επίσημα να αρχίσεις να ετοιμάζεσαι για πολύ μυστήριο, ανακαλύψεις και την απαράμιλλη αίσθηση του χιούμορ του Nate που μπορεί πολύ άνετα να υποστηρίξει και υποκριτικά ο Holland. Το τρέιλερ, πάντως, είναι ευτυχώς πολύ ελπιδοφόρο.

Hell Yeah Success GIF by Naughty Dog

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved