Lord Of the Rings: Αυτό το limited box set θα σου κοστίσει περίπου 1500 ευρώ

Μόνο για εντελώς τρελαμένους με τον Άρχοντα των Δαχτυλιδιών.

Αν πραγματικά θέλεις να λέγεσαι hardcore fan του Άρχοντα των Δαχτυλιδιών τότε σίγουρα θα πρέπει να έχεις μαζί σου ή κάπου στο δωμάτιο σου να φαίνεται αυτό το διαμάντι των συλλεκτών όλου του κόσμου: Λέγεται The Lord of The Rings Middle-Earth Limited Collector’s Edition box set και σίγουρα θα σου κοστίσει μία μικρή περιουσία.

Πως όμως θα δικαιολογήσει κανείς την τιμή του; 1400 δολάρια; Ακούγεται τρομακτικό αλλά την ίδια στιγμή μάλλον πως είναι το απόλυτο δώρο για τον κάθε οπαδό του Άρχοντα.

 

 

Τι ακριβώς περιέχει αυτό το μεγαθήριο; Πολλά και διάφορα και όλα είναι ενδιαφέροντα. Το κουτί αυτό περιέχει πραγματικά τα πάντα, από βιβλίο με 100 σελίδες γεμάτο σκίτσα καινούρια και παλιά, σχέδια από την παραγωγή της ταινίας κι όλα αυτά σε μία δερματόδετη έκδοση.

 
 
 

Γνήσια watercolours από τους καλλιτέχνες Alan Lee & John Howe, έτοιμα και καδραρισμένα για τον τοίχο σου. Ένα συλλεκτικό ξύλινο ράφι, επιλεγμένο από τον ίδιο τον Peter Jackson, με όλα τα βιβλία του Άρχοντα σε δερματόδετες εκδόσεις.

 

 
 

Αν λοιπόν θέλεις να κάνεις ένα δώρο στον εαυτό σου ή στο καλύτερο σου φίλο που κόβει φλέβα με τον Άρχοντα, τότε αυτό το κουτί είναι αυτό που θέλεις. Ξεκίνησε λοιπόν να μαζεύεις λεφτά από τώρα.

Δες εδώ πως μοιάζει αυτό το κουτί:



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved