O Cillian Murphy θέλει να ακούσεις τα 10 αγαπημένα του τραγούδια

Κι εμείς δεν μπορούμε να μην τον παραδεχτούμε πως έχει δίκιο.

Η μουσική παίζει πολύ σημαντικό ρόλο στη ζωή μας σαν άνδρες κι αυτό το καταλαβαίνουμε καθημερινά γιατί δεν μπορούμε να κάνουμε το παραμικρό χωρίς την αγαπημένη μας λίστα στο YouTube ή στο Spotify. Το ίδιο έχει πάθει προφανώς και ο διάσημος πρωταγωνιστής των Peaky Blinders.

Πέραν του ότι έγινε γνωστός σε ευρύτατο τηλεοπτικό ως Thomas Shelby στη δημοφιλή σειρά Peaky Blinders, ο Cillian Murphy αποτελεί ένα από τα πλέον αναγνωρισμένα εξαγώγιμα προϊόντα υποκριτικής της Ιρλανδίας.

 

 

Το καλό είναι όμως πως ο ίδιος έχει και γούστο στη μουσική. Αυτό είναι καλό για εμάς γιατί μαθαίνουμε από το δικό του γούστο στη μουσική.

Ανέκαθεν επιλεκτικός στους ρόλους που τον ανέδειξαν, και πάντοτε εξισορροπώντας το εμπορικό κομμάτι με το καλλιτεχνικό (με σημαντική τάση προς το τελευταίο), δεν θα μπορούσε παρά να αποτελεί μια άκρως ενδιαφέρουσα προσωπικότητα, κάτι που διαφαίνεται και από τις μουσικές επιλογές που παίζουν ιδιαίτερο ρόλο στη ζωή του.

Εμείς παραλάβαμε αυτή τη λίστα και την μελετήσαμε. Αυτό που συμπεράναμε ήταν πως όντως ο άνθρωπος αυτός έχει γούστο στη μουσική.

Δες παρακάτω ποια είναι τα δέκα αγαπημένα τραγούδια του Cillian Murphy:

‘Rock ‘n’ Roll’ by the Velvet Underground

 

‘Maybe I’m Amazed’ by Paul McCartney

 

‘God’ by John Lennon

 

‘Sugar’ by Stevie Wonder

 

‘The Weight’ by The Band

 

‘Sweet Thing’ by Van Morrison

 

‘Hymn of the Big Wheel’ by Massive Attack

 

‘Someday’ by The Strokes

 

‘Man of the World’ by Fleetwood Mac

 

‘Blues Run the Game’ by Jackson C. Frank

 
Δες εδώ μερικές από τις πιο σημαντικές στιγμές του στο Peaky Blinders: 


©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved