Getty Images | Dave Kotinsky Δημήτρη Παπασπυρόπουλε, ποιο θα ήταν το ιδανικό setlist στη συναυλία των Depeche Mode;

Τον ρωτήσαμε, απάντησε, ακούς.

Αύριο οι Depeche Mode επιστρέφουν στην Ελλάδα με μια μεγάλη συναυλία στο Terra Vibe και όλοι ελπίζουμε να μην υπάρξουν απρόοπτα (Καιρέ, ακούς;), μιας και το 2009 πήγαμε, στριμωχτήκαμε, συναυλία δεν έγινε, και φύγαμε.

Είπαμε λοιπόν να μιλήσουμε με έναν σεσημασμένο φαν τους και να φτιάξει για εμάς ένα ιδανικό setlist για το σπουδαίο Live. Απευθυνθήκαμε στον κατάλληλο: Τον Δημήτρη Παπασπυρόπουλο (a.k.a Last Chance).

Πέρα από ορκισμένος fan των Depeche-fucking-Mode, o Δημήτρης Παπασπυρόπουλος  είναι και σεσημασμένο στέλεχος της αθηναϊκής νύχτας με τα θρυλικά πλέον Last Chance Parties (γνωστά ήδη από τις εποχές του Camel Club) και τα ακόμα πιο θρυλικά –και κάπως ακριβοθώρητα- Old School 80’s Reunion Parties (ωστόσο, το επόμενο θα γίνει αυτό το Σάββατο, 20/5 στο Dolce στου Ζωγράφου).

dsc 2354 20120417 1328678800α

Επίσης, είναι σεσημασμένος ραδιοφωνικός παραγωγός εδώ και 21 χρόνια (Klik FM, Best 92.6) και επιμελητής 11 μουσικών συλλογών.

Ως Last Chance έχεις κυκλοφορήσεις δεκάδες singles, Eps και remixes με πιο πρόσφατο το single Junk as I am (Μάρτιος 2017).

Μπορείς να τον ακούς καθημερινές 14:00-16:00 στον Best 92.6 και να τον απολαύσεις σε dj sets σε όλη την Ελλάδα.

Περισσότερες πληροφορίες για τον Δημήτρη μπορείς να μάθεις εδώ.

Δυνάμωσε και κάνε το ιδανικό ζέσταμα για το πολυαναμενόμενο Live των Depeche  Mode.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved