Οι καλύτερες αντρικές προτάσεις για το binge watching του Ιουνίου

Ανάμεσα στις δεκάδες πρεμιέρες ταινιών, σειρών και ντοκιμαντέρ ξεχωρίσαμε τις πιο ενδιαφέρουσες από όλες τις streaming πλατφόρμες.

Με τον πρώτο μήνα του καλοκαιριού εγκαινιάζεται και επισήμως η περίοδος του οικιακού θερινού σινεμά. Η επιλεγμένη θερμοκρασία στον κλιματισμό φλερτάρει με τη χαμηλότερη δυνατή ένδειξη. Οι μπίρες και τα δροσερά cocktail είναι σε απόσταση αναπνοής από τον καναπέ ή το κρεβάτι και κάπως έτσι θα τη βγάλουμε μέχρι την άδεια του Αυγούστου. 

Για μην χάνεις μισή ώρα από τη ζωή σου κάθε φορά που θες να δεις κάτι, ξεχωρίσαμε τις καλύτερες πρεμιέρες του μήνα από κάθε streaming πλατφόρμα για να μπεις κατευθείαν στο ψητό. Έτσι θα έχεις περισσότερο χρόνο για να σκρολάρεις στα delivery apps προσπαθώντας να διαλέξεις ανάμεσα σε πίτσα, σουβλάκια ή burger. 

Lupin Part 2, Netflix  

H ευρωπαϊκή σειρά έκπληξη επιστρέφει. Καταιγιστική δράση, στυλιζαρισμένη σε γαλλικά πρότυπα που ξεπερνούν ακόμα και τις ιστορίες του Sherlock Holmes. Στα 10 νέα επεισόδια θα δούμε τον Assane Diop να καταδιώκει τους απαγωγείς του γιού του για να τον πάρει πίσω προσπαθώντας παράλληλα να κρατήσει κρυφή την ταυτότητά του από τις αρχές. 

Sully, Netflix  

Η αληθινή ιστορία του πιλότου που «προσγείωσε» στον ποταμό Hudson το αεροπλάνο του αποτρέποντας μια δεύτερη 11η Σεπτεμβρίου. Ορισμένοι αμφέβαλαν για τον ηρωισμό του, όμως τελικά δικαιώθηκε. Ο Tom Hanks στον πρωταγωνιστικό ρόλο απέδειξε για ακόμα μία φορά γιατί είναι η καλύτερη ενσάρκωση του ήρωα της διπλανής πόρτας. 

Interstellar, Netflix 

Δεν υπάρχει καλύτερη εποχή για να «χαθείς» μέσα στη χωροχρονική διάσταση του Christopher Nolan από ένα χαλαρό απόγευμα του Ιουνίου. Όταν άλλοι ψάχνουν τη Σελήνη και τον Άρη, ο Matthew McConaughey φτάνει μέχρι τον Δία. Εκεί φλερτάρει με τη λογική, τον θάνατο και τον χρόνο που δεν έχει πλέον καμία σημασία όπως αυτός παραμορφώνεται. Μπορεί να είναι spoiler, αλλά δεν υπήρχε περίπτωση η σωτηρία της ανθρωπότητας να εξαρτάται από τον McConaughey και αυτός να μην ανταποκριθεί στις προσδοκίες της. 

Στα όρια: Η Επιστήμη πίσω από τη σειρά «Ο Πλανήτης μας», Netflix 

Ο αειθαλής David Attenborough επιστρέφει για ακόμα μία φορά με ένα ακόμα καθηλωτικό ντοκιμαντέρ. Είναι κάτι σαν συνέχεια του «ο Πλανήτης μας», εκεί που είδαμε την καταστροφή που έχει προκαλέσει σε αυτόν η ανθρώπινη δραστηριότητα τις τελευταίες δεκαετίες και προκάλεσε τόσο μεγάλη αίσθηση που έκανε πολλούς να αναθεωρήσουν τη στάση τους απέναντι στο περιβάλλον. Στο δεύτερο μέρος του ντοκιμαντέρ ο David Attenborough επιστρέφει με περισσότερα στοιχεία που θα πείσουν ακόμα και όσους εξακολουθούν να σφυρίζουν αδιάφορα. Στο παρακάτω trailer θα δεις όλα όσα έρχονται στο Netflix τον Ιούνιο.

 

 

A Shot in The Dark, HBO Max

Όχι μόνο αυτό, αλλά και όλες οι ταινίες του Ροζ Πανθηρα με τον Peter Sellers θα είναι διαθέσιμες από το HBO Max για το πιο feel good binge watching του καλοκαιριού. Σαν bonus θα είναι διαθέσιμες και τα νέα Pink Panther του 2006-09, αλλά εδώ έχουμε να κάνουμε με το αυθεντικό πράγμα. Αν δεν μπορέσει να φτιάξει ο επιθεωρητής Κλουζώ ένα Σαββατοκύριακο χωρίς θάλασσα, τότε δεν μπορεί να το φτιάξει κανείς.

The Conjuring 2, HBO Max

Το Conjuring δεν είναι μόνο ένα από τα καλύτερα και πιο τρομακτικά horror films, αλλά κατάφερε να αποκτήσει και ένα εξίσου καλό και τρομακτικό sequel. Αυτή η περίοδος έχει τις μεγαλύτερες σε διάρκεια μέρες, οπότε ίσως είναι και η καλύτερη εποχή να το δει κανείς, πριν πέσει η νύχτα όπου γίνονται όλα πιο τρομακτικά.

Slavery by Another Name, Amazon

Αν ένα ντοκιμαντέρ είναι παραγωγής PBS δεν χρειάζεται άλλες περγαμηνές για να αποτελέσει πρόταση, αλλά το Slavery by Another Name καταφέρνει να γίνεται must watch και λόγω επικαιρότητας. Αν κάποιος θέλει να μάθει τις ρίζες του BLM, ας δει πώς η σκλαβιά συνεχίστηκε στις ΗΠΑ με άλλα μέσα μετά την κατάργησή της στον Αμερικανικό Εμφύλιο. 

Step Brothers, Amazon

Όταν βλέπεις κωμωδία με πρωταγωνιστές τους Will Ferrell και John C. Reily, ξέρεις ακριβώς τι θα δεις. Ψέμματα, τίποτα δεν σε προϊδεάζει σε μια ταινία με 40χρονους που ζουν ακόμα με τους γονείς τους και τρώνε γαριδάκια και παίζουν με φωτόσπαθα. Μια δύσκολη συγκατοίκηση με πολλές καταστροφές και πολύ γέλιο με επικό φινάλε. Φιλική συμβουλή, μην τη δεις με την κοπέλα σου αν δεν της αρέσει γενικά ο Will Ferrell, σε αυτή την ταινία τα δίνει όλα.  

Loki, Disney+

Μετά τον ορυμαγδό του κάθε είδους Star Wars, έρχεται και κάτι διαφορετικό στο Disney+. Μετά την κλοπή του Tesseract, η γραφειοκρατική TVA δίνει την ευκαιρία στον Loki να επανορθώσει. Αν δεν θέλει να εξαφανιστεί η μνήμη του από το σύμπαν, του δίνεται η δυνατότητα να σώσει την ανθρωπότητα ταξιδεύοντας στον χώρο και τον χρόνο αλλάζοντας τον ρου της ιστορίας σε σημαντικές ιστορικές στιγμές. Τελικά πείθεται να υπηρετήσει το γενικότερο καλό, αν και κανείς δεν είναι σίγουρος ότι το κάνει ανιδιοτελώς.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved