Πέντε ταινίες που θα εξυμνούν για πάντα το χαλαρό καλοκαίρι μας

Ίσως ό,τι καλύτερο μπορείς να δεις τα ζεστά βράδια του καλοκαιριού.

To καλοκαίρι είναι μία ανάσα μακριά μας κι εμείς ήδη έχουμε ξεκινήσει να καθόμαστε στις βεράντες των σπιτιών μας (αν έχουμε) ή να κρεμόμαστε ιδρωμένοι από μπαλκόνια και φωταγωγούς μήπως και πάρουμε λίγο αέρα.

Οι νύχτες μας πλέον είναι λιγάκι πιο γλυκές και αφήνουμε πίσω μας την τρέλα της πανδημίας μια και καλή (ελπίζουμε!).

Τώρα αυτό που μας μένει είναι να διαλέξουμε κάτι καλό και ποιοτικό να φάμε μαζί με την αγαπημένη μας και να δούμε μία ωραία ταινία στην οθόνη μας. Μπίρα, καλή ταινία και καλή παρέα είναι το σύνθημα μας για αυτό το καλοκαίρι.

Εμείς μαζέψαμε μερικές από τις χαρακτηριστικές ταινίες που μιλάνε ή εξελίσσονται το καλοκαίρι. Μία άκρως καλοκαιρινή κινηματογραφική λίστα που θα σε βοηθήσει να την βγάλεις και φέτος με τη ζέστη.

 

1. NATIONAL LAMPOON'S VACATION (1983)

Μακελειό και χάος στο ίσιωμα. Η ταινία που ισοπεδώνει τα πάντα στο πέρασμα της. Μία τρελή οικογένεια πηγαίνει διακοπές στην Αμερική και μετά από αυτό ο κόσμος δεν είναι ο ίδιος ποτέ ξανά. Αν θέλεις να μάθεις τι σημαίνει λάθος οικογένεια τότε θα πρέπει να δεις αυτή την ταινία.

 

 

2. WEEKEND AT BERNIE'S (1989)

Ίσως η ταινία που με έκανε να γελάσω πιο πολύ από ποτέ στη ζωή μου. Το στόρυ είναι τόσο τρελό από μόνο του που θα έφτανε να κάνει τον οποιοδήποτε να κατουρηθεί από τα γέλια. Δύο τύποι κουβαλάνε έναν άλλο (νεκρό) τύπο μαζί τους και προσπαθούν να τον περάσουν για φίλο τους με τον οποίο τα πίνουν το Σαββατοκύριακο. Πρέπει να το δεις.

 

 

 

3. E.T.(1982)

Ποιος δεν ξέρει τον φιλικό εξωγήινο του Spielberg; Αν δεν έχεις δει αυτή την ταινία τότε απλά πήγαινε δες το τώρα. Η ιστορία είναι λίγο πολύ γνωστή σε όλους. Ένας εξωγήινος ξεβράζεται στη Γη και γίνεται φίλος με ένα μικρό παιδί.

 

 

4. THE KARATE KID (1984)

Ποιος δεν έχει δει αυτήν την ταινία; Είναι αυτό που λέμε μία από τις κλασικότερες ταινίες για να δεις το καλοκαίρι και να θυμηθείς τα παλιά σου χρόνια σαν παιδί. Μιγιάγκι, Ντάνιελ Σαν και δεν συμμαζεύεται. Επιτέλους πότε θα μάθουμε να κάνουμε την κλωτσιά του γερανού;

 

 

5. THE GRADUATE (1967)

Ίσως η απόλυτη ταινία για να δει κάποιος που χρειάζεται να μάθει πως είναι να γνωρίζεις για πρώτη φορά τον έντονο έρωτα. Φοιτητικά όνειρα, ονειρώξεις κι ένας Dustin Hoffman που δίνει ρέστα ερμηνείας στην κάμερα.

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved