Και ο Ντέιβιντ Λιντς στο νέο trailer του Twin Peaks

Διότι 3ος κύκλος χωρίς τον κουφό Γκόρντον Κόουλ δεν θα μπορούσε να υπάρξει.

Τι έμεινε; Ούτε δέκα μέρες δεν έμεινα για την πρεμιέρα (21/5) του 3ου κύκλου του Twin Peaks. Πριν λίγες ώρες κυκλοφόρησε ένα νέο trailer στο οποίο εμφανίζονται παλιοί και νέοι χαρακτήρες της σειράς. Φυσικά ξεχωρίζει η παρουσία του ίδιου του Ντέιβιντ Λιντς, σκηνοθέτη και συνσεναριογράφο (μαζί με τον Κέβιν Φροστ) της σειράς.

Ο Λιντς εμφανιζόταν και στους δύο πρώτους κύκλους της σειράς, υποδυόμενος τον θεόκουφο επιθεωρητή του FBI Γκόρντον Κόουλ.

Το νέο trailer είναι και αυτό λιτό, χωρίς πολλά λόγια, με πολλές εναλλαγές φωτογραφικών σχεδόν καρέ, όπως και τα προηγούμενα (θυμίσου εδώ το trailer που σε έκανε μια βόλτα στην κωμόπολη του Twin Peaks και εδώ το trailer που μας πόσο έχουν αλλάξει οι πρωταγωνιστές μέσα στα 26 χρόνια που μεσολάβησαν από το φινάλε του δεύτερου κύκλου). Ωστόσο, αυτό καταφέρνει να χτίσει μια σκοτεινή και άκρως μυστηριώδη ατμόσφαιρα (έλα, μην ντρέπεσαι να το πεις, φοβήθηκες λιγάκι και ας ξέρεις ότι δεν πρόκειται να δεις τον Μπόμπ).

Μέχρι στιγμής, τα μόνα που ξέρουμε για το τρίτο κύκλο είναι το καστ, που είναι εντυπωσιακό και πως θα ακούσουμε τραγούδια των εξαιρετικών και εξαιρετικά ατμοσφαιρικών Chromatics (σε αυτούς ανήκε μία από τις πιο λαμπρές στιγμές του soundtrack του «Drive»), ενώ κυκλοφορεί έντονη φημολογία ότι σε αυτή τη σεζόν θα εμφανιστεί η Ντάιαν, η αόρατη (έως τώρα) βοηθός του επιθεωρητή Κούπερ.

Σε δηλώσεις στο «Variety», ο Κέβιν Φροστ έχει πει ότι αυτή η σεζόν θα είναι πολύ διαφορετική από τις προηγούμενες δύο. 

Σαν πολλά δεν είπαμε όμως, Albert;



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved