Tο διαφημιστικό του House of Cards στην Αυστραλία είναι η ονείρωξη των Άντεργουντ

Ρίξε μια ματιά γιατί οι Αυστραλοί αγρότες στηρίζουν τον Πρόεδρο της καρδίας μας.

Έχεις καταλάβει ότι έχουμε μια αγάπη στον Φρανκ Άντεργουντ και το House of Cards. Σωστά το έχεις καταλάβει και αλήθεια είναι πως αδημονούμε για την πρεμιέρα του 5ου κύκλου της σειράς στις 31/5. Αυτές τις εβδομάδες το Netflix προωθεί τον νέο κύκλο με τρέιλερ και διαφημιστικά.

Ωστόσο, όταν έφτασε η ώρα να απευθυνθεί στο κοινό της Αυστραλίας έκανε κάτι τρομερά ευφάνταστο και πρωτότυπο. Χτες διεξαγόταν στο κοινοβούλιο της χώρας η συζήτηση για τον ετήσιο προϋπολογισμό, μια συζήτηση όχι ευχάριστη, ακόμα και σε μια χώρα όπως η Αυστραλία, διότι, όπως καταλαβαίνεις, το ζητούμενο είναι οι φόροι που θα επιβληθούν στους πολίτες.

Εκείνη την ώρα λοιπόν, οι Αυστραλοί είδαν ξαφνικά στις οθόνες τους ένα διαφημιστικό σποτ που έμοιαζε σαν μια τυπική προεκλογική διαφήμιση. Πρωταγωνιστές ήταν δύο αγρότες, οι οποίοι, αφου γκρίνιαζαν για για του νέους φόρους και χαράτσια που τους περιμένουν, τόνιζαν πόσο σημαντικό είναι για τη χώρα να έχει έναν ηγέτη όπως είναι ο Πρόεδρος των ΉΠΑ. «Έναν σπουδαίο άνδρα ή γυναίκα. Έναν ηγέτη που ελέγχει τα σύνορα και δεν υποκύπτει». Και εκεί που πίστευες ότι οι Αυστραλοί αγάπησαν τον Τραμπ, πέφτει η μουσική των τίτλων του House of Cards και το μήνυμα «Οι Αυστραλοί στηρίζουν Άντεργουντ».

Ειλικρινά, δεν έχουμε λόγια. Αληθινά σπουδαίο.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved