ΠΑΜΕ ΣΙΝΕΜΑ: Guardians of the Galaxy 2 για σίγουρη διασκέδαση!

OXI δε θα δούμε το “Fallen” αυτήν την εβδομάδα, όπου «Κορίτσι αγαπάει Έκπτωτο Άγγελο», για κανέναν λόγο!

Από πιτσιρικάδες περιμέναμε πάντα τις καινούργιες ταινίες που βγαίνουν κάθε εβδομάδα –λες και είναι κάποιο δέμα που μας στέλνει η θεια μας από την Αμερική. Σίγουρα παλιότερα, τότε που δεν υπήρχαν τόσες επιλογές (dvd, streaming, downloading), η ατάκα «πάω κινηματογράφο» ήταν πιο πωρωτική. Τον τελευταίο καιρό όμως, κι επειδή χορτάσαμε κλεισούρα στο σπίτι, λέμε να ξεχυθούμε στα  ξανά στα σινεμά φανατικά.

Έτσι αποφασίσαμε να μοιραζόμαστε κάθε εβδομάδα τις σκέψεις μας μαζί σου, για το ποιες ταινίες θα τρέξουμε να δούμε και ποιες θα αποφύγουμε όπως ο Διάολος το λιβάνι. Αγαπητέ ταινιοφάγε έλα εδώ να τσεκάρουμε παρέα τι καλό (και τι κακό) θα παίξει στις αίθουσες σε πρώτη προβολή από σήμερα Πέμπτη 4 Μαΐου.

ΚΛΕΙΣΑΜΕ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ

Εύκολη η επιλογή αυτήν την εβδομάδα. Σίγουρη διασκέδαση το «Φύλακες του Γαλαξία 2»: κόμικς ήρωες, σκηνικά στο διάστημα, επικές μάχες, soundtrack που σπάει κόκκαλα, αρκετό χιούμορ κι ένα διαολεμένο ανθρωπόμορφο ρακούν με πρόβλημα συμπεριφοράς που μισεί τους πάντες και τα πάντα. Ποπ-κορν, κόλες και συνεχίζουμε από εκεί που το αφήσαμε το 2014.

 

ΙΣΩΣ ΠΑΜΕ

 

 

Το «Δίχτυ» αφηγείται την ιστορία ενός ανθρώπου που βρίσκεται στο μεταίχμιο δύο τελείως διαφορετικών και όμως τόσο κοντινών κόσμων. Ένας ψαράς από τη Βόρειο Κορέα θα «ξεβραστεί» στης ακτές της Νότιας Κορέας. Η τεταμένη κατάσταση (που παρακολουθούμε κάθε μέρα από τα διεθνή πρακτορεία) θα ξεσπάσει πάνω του καθώς θα θεωρηθεί ύποπτος κατασκοπίας. Προβλέπουμε δυνατό φιλμ από τον βραβευμένο Κιμ Κι Ντουκ που του αρέσει να σκαλίζει τις λεπτές κόκκινες γραμμές του κόσμου μας.

 

ΔΥΣΚΟΛΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ

Η αλήθεια είναι πως αν δεν υπήρχε η προηγούμενη ταινία αυτήν την εβδομάδα θα τη βάζαμε το «Ένας Δράκος έρχεται» πιο ψηλά στη λίστα μας. Γιατί; Διότι φαντάζει ιδιαίτερα ατμοσφαιρική, γιατί είναι θρίλερ που το πτώμα βρίσκεται κρεμασμένο μέσα στο ναυάγιο ενός πλοίο κάπου σε ένα έρημο νησί. Κάπως φέρνει τον Έντγκαρ Άλαν Πόε όλο αυτό στο μυαλό μας. Το φιλμ είναι Ιρανικό και οι «Πέρσες» μας έχουν εντυπωσιάσει τα τελευταία χρόνια με τη θεματολογία του που περιέχει μέχρι και βαμπίρ. Οψόμεθα!

 

ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ!

Κορίτσι το κλείνουμε σε ίδρυμα οι γονείς αλλά εκείνο μοιάζει λες και βγήκε για απογευματινό καφεδάκι με τις φίλες της –τόσο αψεγάδιαστη. Κορίτσι δεν περνάει καλά. Τότε εμφανίζεται αγόρι που αρέσει σε κορίτσι και κορίτσι αρχίζει να ερωτεύεται. Τελικά αγόρι δεν είναι αγόρι αλλά έκπτωτος Άγγελος που αγαπάει κορίτσι εδώ κι αιώνες. Ρε εσείς παραγωγοί του «Άγγελοι» τόσο clickbait για 14χρονα κοριτσάκια χρόνια είχαμε να δούμε. Συγχαρητήρια. Ούτε απέξω δεν περνάμε!

υγ: για πες μας στα σχόλια, εσύ για ποια ταινία από αυτές ψήνεσαι αυτή την εβδομάδα;



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved