Όλα τα teaser της Wonder Woman σε ένα ποστ

Καταλαβαίνουμε την αγωνία σου, συμπάσχουμε κι εμείς μέχρι τις 2 Ιουνίου που θα βγει η ταινία.

Τα τελευταία χρόνια έχουμε δει να ανασταίνουν όποιον πιθανό και απίθανο υπερήρωα ζωγραφίστηκε ποτέ σε χαρτί από το 1940 μέχρι σήμερα. Μιλάμε για κανονική μανία που τείνει να γίνει εξάρτηση. Πραγματικά αυτή τη στιγμή η καλύτερη λύση του Χόλυγουντ για σίγουρη επιτυχία είναι μια super hero ταινία. Όπως κάποτε ήταν τα sword and sandal φιλμ και αργότερα τα θρίλερ.

Όμως παρότι έχει χορτάσει το μάτι μας υπερήρωες ανδρικού φύλου, οι αντίστοιχες θηλυκές υπάρξεις είναι συνήθως ριγμένες. Διότι μπορεί να συμμετέχουν στις ταινίες και τις σειρές αλλά σπάνια έχουν τον κύριο πρωταγωνιστικό ρόλο –με κάποιες εξαιρέσεις όπως η Jessica Jones βέβαια. Όλα αυτά όμως έρχεται για να τα αλλάξει η “Wonder Woman” που θα βγει στις αίθουσες στις 2 Ιουνίου.

Η Gal Gadot, αυτή η «θεϊκής ομορφιάς» Ισραηλινή ηθοποιός που θα παίξει τον ρόλο, είναι κυριολεκτικά χάρμα οφθαλμών. Τόση γλύκα και τόσο sexyness σπάνια χωράει σε μία γυναίκα μόνο. Δηλαδή πραγματικά τώρα, εσύ μπορείς να ξεκολλήσεις τα μάτια σου από πάνω της;

Εμείς το μόνο που μπορούσαμε να κάνουμε για να σε βοηθήσουμε είναι να μαζέψουμε όλα τα teaser της ταινίας για να καλμάρουμε λίγο την αγωνία σου για την ταινία. Ένα συναίσθημα που μοιραζόμαστε μαζί σου φίλε αναγνώστη. Γιατί διψάμε κι εμείς για μια super heroine που θα σώσει τον κόσμο από τον Α’ Παγκόσμιο Πόλεμο.  



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved