To πρώτο trailer του 5ου κύκλου του House of Cards είναι εδώ

Και ο Φρανκ Άντεργουντ σού παρουσιάζει πώς θα κυριαρχήσει στην πολιτική ζωή της χώρας για 2 δεκαετίες.

«Ο Αμερικανικός λαός δεν γνωρίζει ποιο είναι το καλύτερο γι αυτόν. Εγώ όμως ξέρω. Ξέρω ακριβώς τι χρειάζεται. Είναι σαν μικρά παιδιά Κλερ […] Πρέπει να τους διδάξουμε τι είναι σωστό και τι λάθος. Να τους πούμε τι να σκέφτονται, τι να νιώθουν, τι να επιθυμούν […] Είναι τυχεροί που έχουν εσένα και εμένα, τους Underwood».

Καλύτερη αρχή για τον 5ο κύκλο του House of Cards δεν θα μπορούσε να υπάρξει. Ο Φρανκ Άντεργουντ βγάζει ένα ακόμα υποβλητικό και σκοτεινό «δεκάρικο» για την ανάγκη των Αμερικανών να έχουν ένα  «μπάμπάκα» (ή μήπως μπαμπούλα;) να τους επιτηρεί και να τους κρατάει σφιχτά τα ζωνάρια, ο οποίος ολοκληρώνεται με το λογοπαίγνιο «One nation Underwood».

Στο πρώτο trailer για τη νέα σεζόν, που θα στριμάρει στο Netflix στις 30 Μαΐου, τα πάντα φαίνεται ότι έχουν μείνει εκεί ακριβώς που τα αφήσαμε με το τέλος του 4ου κύκλου. Ο Φρανκ παλεύει για την πολιτική του επιβίωση, την οποία όμως φαίνεται ότι τη συναρτά με μια ασυνήθιστη για τα αμερικανικά δεδομένα εκλογική κυριαρχία που θα κρατήσει 20 ολόκληρα χρόνια.

Αφελές, όταν σκέφτεσαι μόνος σου. Τρομακτικό όταν στο αφηγείται ο ίδιος ο Φρανκ.

Στην Ελλάδα έχεις την ευκαιρία να παρακολουθείς τον 5ο κύκλο House of Cards από την Cosmote TV την Τετάρτη 31/5 και κάθε Τετάρτη με δύο επεισόδια στη σειρά.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved