Έχουμε τις Υποψηφιότητες των Golden Globes 2021

Ανακοινώθηκαν μέσω livestreaming και θα έχουν αρκετό σασπένς.

Η Τελετή των 78ων «Golden Globe Awards» πλησιάζει και σε ανύποπτο χρόνο ανακοινώθηκαν οι υποψηφιότητες, καθώς λόγω πανδημίας αυτές δεν πραγματοποιήθηκαν μπροστά σε κοινό όπως συνηθίζεται αλλά μέσω livestreaming.

Και σε μια χρονιά όπου έχουμε δει σειρές και ταινίες με το τσουβάλι καθότι είμαστε κλεισμένοι στα σπίτια μας, τα φετινά βραβεία παρουσιάζουν ακόμα μεγαλύτερο ενδιαφέρον.

Μεγαλύτερες πιθανότητες να αποχωρήσει με Χρυσή Σφαίρα είναι η ταινία του David Fincher, «Mank» που βρίσκεται στην κορυφή με 6 υποψηφιότητες, ενώ το «The Trial of the Chicago 7» του Aaron Sorkin ακολουθεί με 5 υποψηφιότητες, την ώρα που το «Borat Subsequent Moviefilm» δείχνει να μπαίνει δυνατά στο παιχνίδι με 3.

 

 

Στην κατηγορία «Καλύτερο Δράμα», οι ταινίες που κέρδισαν περισσότερες υποψηφιότητες είναι οι: «The Father», «Mank»,  «Nomadland», «Promising Young Woman» και «The Trial of the Chicago 7», ενώ στην τηλεόραση, οι σειρές είναι οι «The Crown», «Lovecraft Country», «The Mandalorian», «Ozark» και «Ratched».

 

 

Συνολικά το Netflix όπως αναμενόταν κυριαρχεί με 42 υποψηφιότητες για τις πρωτότυπες ταινίες και σειρές, ενώ η πλατφόρμα της Amazon ακολουθεί με 10 και το Hulu με 9. Την ανακοίνωση έκαναν οι Sarah Jessica Parker και η Taraji P. Henson και η διοργάνωση Golden Globes 2021 θα πραγματοποιηθούν στις 28 Φεβρουαρίου με οικοδέσποινες τις Tina Fay και Amy Poehler.

Ακολουθούν στο παρακάτω άλμπουμ αναλυτικά οι υποψηφιότητες:



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved