Ο Shyamalan θα παντρέψει Split και «Άφθαρτο» στη νέα του ταινία!

Το Glass βρίσκει τον Μπρους Γούιλις σε γνώριμα μονοπάτια.

Η αλήθεια είναι ότι τόσα χρόνια ο Νάιτ Σιάμαλαν μας αράδειαζε τη μία παπάτζα μετά την άλλη στο σινεμά, κάνοντάς μας να χάσουμε κάθε καλή ιδέα που είχαμε για αυτόν από τα χρόνια της «Έκτης Αίσθησης». Πριν λίγους μήνες ωστόσο εντελώς απρόσμενα μπήκε στη ζωή μας το «Split», πάθαμε πλάκα – τρελαθήκαμε με τον ΜακΑβόι να παίζει 23 διαφορετικές προσωπικότητες – και αποθεώσαμε ξανά τον Ινδό σκηνοθέτη.

Η απίστευτη ένταση της ταινίας, η ατμόσφαιρα του απρόβλεπτου στο πρόσωπο του ΜακΑβόι που δεν ήξερες ποιος από όλους είναι – ο καλός, ο κακός, ο τρελός, ή  ο… The Beast – και προφανώς το επικό τέλος (ουπς σποϊλεριά) με τον Μπρους Γουίλις να σκάει μύτη ως David Dunn, συντέλεσαν όλα τα εξαιρετικά συστατικά της απίστευτης αυτής ταινιάρας.

 

 

Για όσους δεν θυμάστε ποιος είναι ο Dunn, πρόκειται για τον πρωταγωνιστή του Unbreakable, της υπερηρωικής ταινίας του Σιάμαλαν το 2000, που έμεινε έγινε κυρίως γνωστή για τον επικό ρόλο του… μαϊντανού Σάμουελ Τζάκσον στον ρόλο του Mr. Glass και πλέον θεωρείται ένας από τους κλασικούς mastermind κακούς όλων των εποχών.

 

 

Πώς θα σας φαινόταν όμως ένας τύπος με υπερδυνάμεις - και ως γνωστόν… πολύ σκληρός για να πεθάνει – Μπρους Γουίλις να τα βάζει στην ίδια ταινία με το Τέρας του ΜακΑβόι; Υπέρτατο ε; Κι όμως είναι αλήθεια.

My new film is the sequel to #Unbreakable AND #Split. It was always my dream to have both films collide in this third film.

— M. Night Shyamalan (@MNightShyamalan) April 26, 2017

Με βάση το παραπάνω τιτίβισμα ουσιαστικά ο Σιάμαλαν μας επιβεβαίωσε κάτι το οποίο ευχόμασταν εδώ και μια περίπου 20ετία. Ένα σίκουελ του Unbreakable, μόνο που πλέον δεν θα ανταγωνίζεται μόνο τον Mr. Glass αλλά και τον Beast.

«Ήταν το όνειρό μου να συνδυάσω αυτές τις δύο ταινίες» έγραψε ο Σιάμαλαν. Εμείς να δεις πώς την περιμένουμε.

Η νέα ταινία του Σιάμαλαν με τίτλο Glass θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες από τη Universal στις 18 Ιανουαρίου του 2019.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved