Μην μου πεις ότι δεν θα ήθελες να δεις την Μάργκοτ Ρόμπι βασίλισσα;

Στις καρδιές μας είναι ήδη, όμως τώρα ακούγεται ότι θα υποδυθεί την Ελισάβετ την 1η.

Η Μάργκοτ Ρόμπι αρχίζει και χτίζει μια ενδιαφέρουσα παράδοση ως προς τους ρόλους που υποδύεται: είναι συνήθως αληθινά, ιστορικά πρόσωπα. Το έκανε στον «Λύκο της Γουόλ Στριτ», το έκανε στο σύντομο πέρασμά της από το «Μεγάλο Σορτάρισμα» (ντάξει, εκεί ίσως να μην μετράει, αφού έπαιξε τον εαυτό), το έκανε στο «Goodbye, Christopher Robin», το έκανε στο επερχόμενο «I, Tonya», όπου υποδύεται την αθλήτρια καλλιτεχνικού πατινάζ Τόνια Χάρντινγκ και σύμφωνα με πληροφορίες θα το κάνει και στο «Mary Queen of Scots», όπου θα υποδυθεί την βασίλισσα Ελίζαμπεθ, τη θανάσιμα μισητή ξαδέλφη της Βασίλισσα Μέρι (σε αυτό το ρόλο θα δούμε τη Σίρσα Ρόναν.

Το πρότζεκτ βέβαια έχει κολλήσει εδώ και αρκετά χρόνια, ωστόσο μερικές αλλαγές στο καστινγκ (εκτός από την Ρόμπι, φήμες υπάρχουν και για την Σκάρλετ Γιόχανσον) καθώς και το φρεσκάρισμα που έκανε σενάριο ο Μπο Ουίλιμον (σεναριογράφος του House of Cards) φαίνεται ότι έχουν αναζωπυρώσει το ενδιαφέρον.

«Φτάνει να βλέπουμε την Μάργκοτ και ας παίζει όποιους ρόλους θέλει», θα πεις και θα έχεις δίκιο βουνό. Αλλά η αλήθεια είναι ότι η βασιλική περιβολή θα της ταιριάζει γάντι. Και αν λείπουν και ορισμένα κομμάτια από αυτή την περιβολή, τότε ακόμα καλύτερα.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved