Το Krypton είναι το prequel της ιστορίας του Superman

ΣΟΚ: Νέα σειρά ρίχνει φως στο οικογενειακό παρελθόν του υπερήρωα.

Η καινούργια σειρά του SYFY με τίτλο Krypton μοιάζει ιδανική για τους fans του πιο ανίκητου υπερήρωα που γέννησε ποτέ η φαντασία του ανθρώπου –αφού ύστερα από πολλές Superman ταινίες έχει έρθει η ώρα να μάθουμε και κάποια πράγματα για το οικογενειακό του παρελθόν αλλά και την κατάσταση που επικρατούσε στον πλανήτη-πατρίδα του.

Μέσα από τη σειρά λοιπόν, θα έχουμε τη δυνατότητα να παρακολουθήσουμε τις περιπέτειες του Seg El του Οίκου των El, ο οποίος δεν είναι άλλος από τον παππού του Superman. Ο πλανήτης Krypton δε διανύει τις καλύτερες ημέρες του, η απολυταρχία κυριαρχεί, η εν λόγω οικογένεια βρίσκεται στο στόχαστρο μιας και κινεί τα νήματα μιας επαναστατικής αντίστασης και εμείς θα δούμε με τα ίδια μας τα μάτια πως τέλος πάντων τα πράγματα έφτασαν σε τέτοιο σημείο ώστε ο πιο διάσημος super hero όλων των εποχών να πατήσει το πόδι του στον πλανήτη μας.

Έξτρα ενδιαφέρον δίνει το γεγονός πως συμμετέχει στην παραγωγή ο γηραιός ιππότης του Game of Thrones, Sir Barristan Selmy (κατά κόσμον Ian McElhinney) αλλά και το ότι το παρακάτω τρέιλερ που κυκλοφόρησε διέρρευσε με συνεπές αποτέλεσμα το SYFY να αναγκαστεί να βγάλει ανακοίνωση πως δεν είναι official. Official ξε official εμείς τις πληροφορίες μας τις πήραμε!



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved