The Nature of Middle-earth: Νέο βιβλίο από τα αδημοσίευτα του άρχοντα της φαντασίας J.R.R. Tolkien

Κι όμως είναι αλήθεια, θα διαβάσουμε νέο Tolkien.

Νέο βιβλίο κυκλοφορεί από τον μάστορα του επικού μυθιστορήματος Lord Of The Rings, J.R.R. Tolkien και μάλιστα αρκετά χορταστικό. Το επερχόμενο καλοκαίρι κυκλοφορεί το νέο βιβλίο του που θα έχει να κάνει με τον κόσμο των ξωτικών της Μέσης γης.

Το The Nature of Middle-earth θα είναι ένας τόμος από ακυκλοφόρητα κείμενα του Tolkien, κείμενα που δεν είχαν δει ποτέ το φως της δημοσιότητας μέχρι σήμερα.

tolkin

Τον Ιούνιο αναμένεται να κυκλοφορήσει από τον μεγάλο εκδοτικό HarperCollins και οι εκδότες υπόσχονται πως θα αφήσει του λάτρεις του Άρχοντα των Δαχτυλιδιών και του Σιλμαρίλιον ικανοποιημένους στο έπακρον.

Μερικά από τα μεταθανάτια βιβλία του συγγραφέα που έχουν κυκλοφορήσει κατά καιρούς συμπεριλαμβάνουν τα εξής: Τα Παιδιά του Χούριν, Μπέρεν και Λούθιεν και Η Πτώση της Γκοντόλιν.

Οι ηθοποιοί του Άρχοντα των Δαχτυλιδιών 15 χρόνια μετά

 

To 1937 ήταν η χρονιά που κυκλοφόρησε το επικό Χόμπιτ αλλά από τότε, όπως μας λέει ο διευθυντής των εκδόσεων HarperCollins Chris Smith, ο Tοlkien ποτέ δεν σταμάτησε να γράφει για την Μέση γη.

Το νέο βιβλίο που θα κυκλοφορήσει ασχολείται με την αθανασία των ξωτικών και τη μετενσάρκωση, τη φύση των Βάλαρ, τα θεϊκά πνεύματα της Μέσης Γης, τα εδάφη και τα θηρία του Númenor, τη γεωγραφία του βασιλείου της Γκόντορ, ακόμα και με το ποιος είχε γενειάδες και ποιος όχι!

Είτε είναι ξωτικά, Χόμπιτ, ακόμη και γυναίκες νάνοι, ειδικά το τελευταίο υπήρξε εδώ και καιρό αντικείμενο συζήτησης μεταξύ των θαυμαστών του κόσμου του Tolkien.

Εμείς απλά ανυπομονούμε να το παραγγείλουμε.

Δες το παρακάτω άλμπουμ για να δεις τα καλύτερα βιβλία του J.R.R. Tolkien:



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved