Δείτε το trailer της νέας έκδοσης του Τhe Godfather: Part III

΄Οσοι σνόμπαραν μέχρι τώρα το φινάλε της επικότερης τριλογίας, θα κληθούν να αναθεωρήσουν.

Αν κάνεις μια πρόχειρη δημοσκόπηση με το ερώτημα πες μου τις τρεις αγαπημένες σου ταινίες με θέμα τη μαφία, είναι κάτι παραπάνω από πιθανό, τις δύο από τις τρεις θέσεις στο top 3 οποιουδήποτε, να τις καταλάβουν τα δύο πρώτα μέρη της τριλογίας του Godfather. Το τρίτο μέρος αντιμετωπίζεται περίπου ως το μέρος της τριλογίας που γυρίστηκε από αγγαρεία μόνο και μόνο επειδή υπήρχε στο συμβόλαιο σαν όρος και τελοσπάντων έπρεπε να κλείσει με κάποιο τρόπο το έργο. 

 

 

Όταν στα δύο πρώτα έχεις Marlon Brando και Robert De Niro, είναι αδύνατον να ακολουθήσεις τον ρυθμό με τον Andy Garcia. Μην αντέχοντας μάλλον αυτή την αδικία, ο σκηνοθέτης της επικής τριλογίας επιστρέφει με πρόταση που δεν θα μπορούσαμε να αρνηθούμε. Σύμφωνα με τον Francis Ford Coppola το Godfather: Part III θα δεχτεί κάτι πολύ παραπάνω από ένα απλο ρετουσάρισμα που πολλές φορές έχουμε δει να τιτλοφορείται “remastered”. Αρχικά μας επανασυστήνει την ταινία και από απρόσωπο Part III, πλέον έχουμε το Mario Puzo’s The Godfather, Coda: The Death of Michael Corleone. Με αυτή την εμβληματική μετονομασία ο Coppola θέλει να αναστηλώσει το φινάλε της ταινίας σύμφωνα με το σενάριο που θα ήθελε ο ίδιος, αλλά και όπως είναι γραμμένο στο βιβλίο του Mario Puzo, στο οποίο και βασίστηκε η μεταφορά στη μεγάλη οθόνη. 

 

 

Από τη στιγμή που όλο αυτό έγινε με την αφορμή των 30ων γενεθλίων του φινάλε της, ίσως καλύτερης, τριλογίας, ο βραβευμένος σκηνοθέτης δεν περιορίστηκε στο διαφορετικό τέλος. Αντί τούρτας με 30 κεράκια, προστέθηκαν νέες σκηνές, άλλαξε η αλληλουχία των ήδη υπαρχουσών, έγιναν βελτιώσεις στο μοντάζ και ντύθηκε με νέα μουσική. «Πέρα από τις τεχνικές αλλαγές, έδωσα μια νέα ζωή στην ταινία» δήλωσε ο Francis Ford Coppola και πλέον περιμένουμε με αγωνία την ψηφιακή της πρεμιέρα των 157 λεπτών του Mario Puzo’s The Godfather, Coda: The Death of Michael Corleone στις 8 Δεκεμβρίου.

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved