Το Mist του Στίβεν Κινγκ σκορπάει αγωνία

Έρχεται νέα σειρά που θα σε κρατήσει καρφωμένο στον καναπέ σου.

Το The Mist του Stephen King είναι μία ακόμη ιστορία του μεγάλου καλλιτέχνη του τρόμου που έχει χαρίσει απλόχερα αγωνία σε εκατομμύρια αναγνώστες σε όλο τον κόσμο. Το μοτίβο γνωστό και μη εξαιρετέο: σε μια μικρή πόλη της Αμερικής κάποιο αρχέγονο κακό πλησιάζει απειλητικά κι ο κόσμος αρχίζει να αντιδρά αλλόκοτα κάτω από την πίεση του επικείμενου χαμούλη.

Το έχουμε δει σε ταινία το 2007, αν δεν το έχουμε διαβάσει, και μπορεί κατά καιρούς ο συγγραφέας να έχει ταλαιπωρηθεί από διάφορους σκηνοθέτες, όμως την ίδια στιγμή κάποιοι κατάφεραν να αναδείξουν το έργου του –όπως ο Ντέιβιντ Κρόνενμπεργκ και ο Στάνλεϊ Κιούμπρικ. Έτσι θέλουμε να πιστεύουμε (και να ελπίζουμε) πως η σειρά θα φανεί αντάξια.

Το τρέιλερ τουλάχιστον προετοιμάζει για ωραία πραγματάκια τρομακτικά που θα αρχίζουν να παίζουν στις οθόνες μας από 22 Ιουνίου στο αμερικανικό Spike TV. Σε κάθε περίπτωση, είναι δεν είναι καλή η σειρά, θα έχουμε τη δυνατότητα να απολαύσουμε δύο πράγματα με απόλυτη σιγουριά: τη σκοτεινή ατμόσφαιρα και τη γυναικάρα Alyssa Sutherland που μετά τους Vikings μπαίνει σε πιο θρίλερ μονοπάτια.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved