Το Robin’s Wish θα κάνει και τους πιο σκληρούς άντρες να κλάψουν

Η ζωή του και η μάχη του με την άνοια μέσα από ένα δυνατό ντοκιμαντέρ.

Μεγαλώσαμε με τον Robin Williams και μεγαλώσαμε όμορφα. Μέσα από ρόλους που δημιούργησαν παραμύθια στην βαρετή καθημερινή πραγματικότητα. Κατάφερε να μιλήσει σε όλους μας και ξεχωριστά στον καθένα συνάμα μέσα από τους ρόλους και γι’ αυτό αγαπήθηκε τόσο πολύ. Και με το Robin’s Wish θα χρειαστούν πολλά πακέτα χαρτομάντηλα.

 

 

Το νέο ντοκιμαντέρ με τα τελευταία χρόνια της ζωής του διάσημου ηθοποιού, δεν αναφέρεται μόνο στην μεγαλοφυία του αλλά ρίχνει και φως στην αρρώστια που ταλαιπωρούσε τον Williams τον τελευταίο χρόνο της ζωής του, την άνοια με σωμάτια Lewy όπου δεν επηρεάζει μόνο τις νοητικές λειτουργίες αλλά την κινητικότητα, την συμπεριφορά, την ψυχική σφαίρα, τον ύπνο και το αυτόνομο νευρικό σύστημα. Ο Williams είχε ξεκινήσει να έχει την μορφή που εισέβαλλε και κατέκτησε ολοκληρωτικά τον εγκέφαλό του, έχοντας παραισθήσεις και προβλήματα στην κίνηση. Ωστόσο κατάφερε να φύγει από το δικό του χέρι, περήφανα.

Το Robin’s Wish είναι μία ματιά στον Robin αλλά και ταυτόχρονα στην άνοια και την καταστροφή που μπορεί να προκαλέσει, ρίχνοντας φως και έχοντας ως στόχο την ενημέρωση αλλά και συναίσθημα ζεστασιάς που ήξερε να αφήνει στις καρδιές μας ο Robin Williams.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved