Μάθαμε πότε έρχεται το Defenders στις οθόνες μας

Αν προσέξεις καλά το teaser της Marvel θα το ανακαλύψεις κι εσύ.

Το Defenders είναι σίγουρα μία από τις πλέον αναμενόμενες σειρές με super heroes. Ο λόγος, κατά την άποψή μας, είναι διπλός: πρώτον διότι το ρητό ισχύς εν τη ενώσει είναι διαχρονικό και δεύτερον γιατί η τετράδα των υπερηρώων (Daredevil, Iron Fist, Luke Cage, Jessica Jones) έχει κάτι το αντιηρωϊκό και αλήτικο πάνω της.

Η Marvel και το Netflix αποφάσισαν να παίξουν λίγο με την παρατηρητικότητα (και τα νευράκια μας) με την promotional «εξυπνάδα» που σκαρφίστηκαν. Στο teaser που έδωσαν στη δημοσιότητα, αν προσέξεις καλά, θα καταλάβεις πότε καταφθάνει η σειρά στις οθόνες μας.

Πάνω δεξιά, την ώρα που η ευέξαπτη Jessica κοπανάει την κάμερα, υπάρχει μία ημερομηνία με τον αμερικανικό τρόπο: πρώτα ο μήνας και μετά η μέρα. Προφανώς και δεν είναι τυχαίο –τότε θα γίνει η επίσημη πρεμιέρα. Μάλιστα σαν να μην έφτανε αυτό, πάνω αριστερά υπάρχει ένα λινκ που σε στέλνει κατευθείαν στην ιστοσελίδα της New York Bulletin, της «φανταστικής» εφημερίδα που φέρνει πρώτη τα νέα στους κατοίκους του Marvel Universe. Σατανάδες του μάρκετινγκ, αυτό και τίποτα άλλο.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved