Οι 6 αγαπημένες ταινίες του Ethan Hawke

Από τον Francis Ford Coppola μέχρι τον Milos Forman.

Όταν ο Ethan Hawke ξεκινούσε την καριέρα του με το Explorers, μία science fiction ταινία σε σκηνοθεσία δεν περίμενε ούτε την επιτυχία της ταινίας, ούτε τον ίδιο να προταθεί με βραβείο από το Young Artist Association. Όλα αυτά το 1985, όταν ο ίδιος όχι μόνο δεν πίστευε στο science fiction αλλά μάλιστα πίστευε πως θα κατέστρεφε την καριέρα του πριν καλά-καλά την ξεκινήσει.

Ωστόσο τα πράγματα πήραν το δρόμο τους, ο Hawke έχει προταθεί μέχρι σήμερα για 4 Oscars και ένα Tony, ενώ το ευρύ κοινό τον γνώρισε μέσα από το Training Day του Antoine Fuqua όπου η συμμετοχή του, του έδωσε την αυτοπεποίθηση που χρειαζόταν ώστε να γράψει τα δικά του σενάρια. Μέχρι και σήμερα, θα έλεγε κανείς πως είναι ένας από τους επιδραστικότερους καλλιτέχνες που βρίσκονται στο στερέωμα του Hollywood. Παρότι έχει κάνει περισσότερα πράγματα τα τελευταία χρόνια σε ανεξάρτητες παραγωγές του κινηματογράφου, κερδίζει στις κριτικές τόσο για τα σενάρια όσο και για την υποκριτική. Και αυτό είναι σπάνιο.

Όμως όλοι οι μεγάλοι ξεκινούν από κάπου. Έχοντας στο μυαλό τους τις δικές τους αγαπημένες ταινίες που τους έδωσαν την έμπνευση να συνεχίσουν. Και αυτές εδώ, είναι οι αγαπημένες του Ethan Hawke.©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved