Ο Jack Nicholson θα σου πει γιατί πρέπει να τριγυρνάς γυμνός στο σπίτι σου

Ο ίδιος το έκανε για 3 μήνες και είχε καλό λόγο.

Ότι ο Jack Nicholson είναι ιδιαίτερος, είναι κάτι το γνωστό. Σε τέτοιο βαθμό μάλιστα που, από ένα σημείο και μετά, δεν σου φαίνεται καν περίεργο μιας και μιλάμε για εκείνον. Ο διάσημος ηθοποιός και 3 φορές βραβευμένος με Όσκαρ, είχε ξεκινήσει να δείχνει ποιος είναι από τα τέλη της δεκαετίας του ’60, όταν είχε γίνει διάσημος στην κοινότητα του Χόλιγουντ για τα εξωφρενικά του πάρτι με το άφθονο ποτό και τα ναρκωτικά.

cuckkos22

Όταν κάποια στιγμή το 2011 τον ρώτησαν αν έχει μετανιώσει για κάτι στη ζωή του, απάντησε πως «Όχι δεν νομίζω. Όταν κοιτάζεις πίσω στα πράγματα που έχεις κάνει, πολύ σπάνια θα μετανιώσεις γιατί γνωρίζεις πως αν γύριζες πίσω τον χρόνο θα έκανες τα ίδια. Μετανιώνεις περισσότερο για όλα εκείνα που δεν έκανες». Σίγουρα σε αυτά, θα συγκαταλέγει και την επαφή του με τις γυναίκες μιας και δεν κατάφερε ποτέ να πάρει τα μάτια του πάνω από μια ωραία γυναίκα. «Είναι ο πιο σέξι άντρας που έχω γνωρίσει» είχε δηλώσει κάποτε η Kim Basinger ενώ η Cher με τη σειρά της, είχε τονίσει σε συνέντευξη ότι «Ο Jack αγαπάει τις γυναίκες, περισσότερο από οποιονδήποτε άλλο άντρα έχω γνωρίσει».

Το γυμνό σώμα και το σεξ, έπαιζαν πάντα μεγάλο ρόλο στη ζωή του καρδιοκατακτητή Jack Nicholson. Ο δημοσιογράφος του Rolling Stone, Erik Hedegaard, είχε αναφέρει σε κείμενό του πως κάποια στιγμή πριν τις αρχές του ’70, ο Nicholson πέρασε τρεις μήνες στο σπίτι του γυμνός αρνούμενος να φορέσει ρούχο για όποιον και αν του χτυπούσε την πόρτα. Αυτή ήταν μία στρατηγική ώστε να νιώσει άνετα με το σώμα του, μιας και ο αμέσως επόμενος ρόλος του περιλάμβανε μία ερωτική σκηνή. «Ήξερα ακριβώς τι έκανα. Ξέρω πως δεν έχω ωραίο σώμα, οπότε προσπαθούσα να νιώσω άνετα με αυτό που έχω. Από ένα σημείο και μετά άρχιζε να μοιάζει φυσιολογικό».

Μετά από τρεις μήνες γύμνιας, ξεκίνησε να δουλεύει πάνω στο ''Drive, He Said'' που ήταν παράλληλα και το σκηνοθετικό του ντεμπούτο. Η ταινία ήταν μία γερή σφαλιάρα για την κοινωνία της εποχής, μιας και είχε πολλές αναφορές σε σεξ και ναρκωτικά, με τον Jack να δηλώνει πως δεν ήταν τίποτε παραπάνω από μία «προέκταση του εαυτού μου».

Κάποια πράγματα είναι μόνο για συγκεκριμένες φιγούρες. Όλα τα άλλα, είναι για τον Jack Nicholson.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved