Twin Peaks: 10 αφίσες βουτηγμένες στη νοσταλγία

Κανείς δεν μπορεί να ξεχάσει το αριστούργημα του David Lynch.

Έχουν περάσει 30 ολόκληρα χρόνια από τότε που το Twin Peaks προβλήθηκε για πρώτη φορά στις τηλεοράσεις μας. Η τηλεοπτική σειρά, σήμερα ανήκει στην κατηγορία με τις καλύτερες σειρές που γυρίστηκαν ποτέ και δικαίως οι θεατές της αναπολούν τις στιγμές που οι David Lynch και Mark Frost τους βύθιζαν στον γεμάτο με μυστήριο κόσμο τους.

Ο παράξενος και γοητευτικός κόσμος του David Lynch

«Όταν τελειώσεις κάτι, οι άνθρωποι θέλουν να μιλάς γι’ αυτό. Και το θεωρώ κάτι σαν έγκλημα. Μία ταινία ή ένας πίνακας έχουν τη δική τους γλώσσα και δεν είναι σωστό να πεις τα ίδια πράγματα με λέξεις. Οι λέξεις δεν υπάρχουν». Με αυτά τα λόγια ο Lynch επέλεξε να κρατήσει τις αποστάσεις του από το Twin Peaks μετά το τέλος του, αφήνοντας έτσι τη δουλειά του να μιλήσει για τον ίδιο.

 

Κάποιοι θαυμαστές τις σειράς, όμως, δεν έχουν κανένα σκοπό να αφήσουν τη σειρά να ξεθωριάσει ώστε μείνει στην ιστορία ως ένα παλαιωμένο έπος που οι επόμενες γενιές πρέπει κάποτε να παρακολουθήσουν. Έτσι, η Mondo Gallery από το Austin του Texas δημιούργησε τις δικές της αφίσες με θέμα το Twin Peaks για να φέρει και πάλι στη ζωή τους ιστορικούς πια χαρακτήρες.

Δες τις φωτογραφίες:

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved