Big Little Lies: Οι μεγάλες πρωταγωνίστριες πίσω από τα μεγάλα, μικρά ψέματα

Reese Witherspoon, Nicole Kidman, Zoë Kravitz, Shailene Woodley και Laura Dern. Πέντε ταλαντούχες γυναίκες, πέντε σπουδαίες πρωταγωνίστριες του κινηματογράφου και από το 2017 και της μικρής οθόνης μέσα από το Big Little Lies.

Όταν η μεταφορά του ομώνυμου μυθιστορήματος της Liane Moriarty από την HBO έγινε γνωστή και τα ονόματα των βασικών πρωταγωνιστριών της αμερικανικής τηλεοπτικής δραματικής σειράς ανακοινωθήκαν, δεν είχαμε αμφιβολία πως το αποτέλεσμα που θα απολαμβάναμε επί των οθονών μας θα ήταν τουλάχιστον ποιοτικό.

Η αλήθεια είναι όμως, ότι ο πρώτος κύκλος του Big Little Lies της HBO υπό τη σκηνοθεσία του Jean-Marc Vallée, ξεπέρασε τις τηλεοπτικές μας προσδοκίες. Διότι δεν μας προσέφερε απλώς την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε κορυφαίες -και δη κινηματογραφικές- ηθοποιούς να ενώνουν τις δυνάμεις τους, αλλά την ίδια ώρα έφερε στο τηλεοπτικό προσκήνιο τη γυναικεία αλληλεγγύη, θίγοντας μια σειρά από ζητήματα-ταμπού για τη σύγχρονη κοινωνία, όπως μεταξύ άλλων τη βία κατά των γυναικών και την αποσιώπηση της.

Διαβάστε περισσότερα στο Cnn.gr



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved