The Witcher: Τι περιμένουμε να δούμε στη δεύτερη σεζόν

6 must πράγματα που πρέπει να υπάρξουν για να απογειωθεί η σειρά. 

Πολλά ακούστηκαν για το Witcher, αλλά είτε άρεσε σε κάποιους είτε όχι, πάει ολοταχώς για δεύτερη σεζόν - και πιθανότατα για πολλές παραπάνω. Αυτό ωστόσό δεν σημαίνει πως δεν υπάρχει πλαίσιο για την σειρά να γίνει ακόμα καλύτερα και να ξεφορτωθεί τα διάφορα λάθη που είχε η πρώτη.

Ιδού μερικές ιδέες που θα πιάσουν τόπο. Για τα καλά. 

 

 

 

Αρχικά περισσότερα συμβόλαια τεράτων

witcher monster

Πολύ ωραίο το στόρι γύρω από το κυνήγι για την Cirilla και την φαγωμάρα που έχουν μεταξύ τους τα βασίλεια, αλλά ξεχνάμε κάτι βασικό: το να είσαι Witcher είναι επάγγελμα. Βρίσκεις το τέρας, το κάνεις φέτες και παίρνεις τα λεφτά. Υπάρχουν ένα σωρό τέρατα που εμφανίζονται μέσα στα παιχνίδια, με τον Geralt να ερευνά τον «τόπο του εγκλήματος» και να καταλήγει στο συμπέρασμα τι έχει να αντιμετωπίσει. Έχουμε nekkers και archgriffins, bruxaes και noonwraiths, sylvans και drowners. Και άλλα τόσα. Το καθένα έχει άλλους τρόπους αντιμετώπισης και δεν θα είναι καθόλου κακό να βλέπουμε τον Geralt να ακολουθεί όντως το Path.

 

Περισσότερα signs

Henry Cavill Witcher GIF by NETFLIX

Μέχρι στιγμής έχουμε δει μόνο το Aard, το μαγικό σύμβολο της τηλεκίνησης. Ο Geralt το εφαρμόζει για να διώξει μακριά τον κακομοίρη που θα αποφασίσει να του επιτεθεί. Για όσους όμως έχουν παίξει τα παιχνίδια ή έχουν διαβάσει τα βιβλία, το Aard δεν είναι το μοναδικό sign που έχει στο οπλοστάσιο του ένας Witcher. Δεν θα αναφέρουμε πολλά για να μην κάνουμε spoiler, αλλά υπάρχουν πολλά εντυπωσιακά που μπορεί να βγάλει από το μανίκι του ο Geralt. Καλύτερα να μην τον αφήσουν λειψό.

 

Το Wild Hunt

wild hunt

Φαντάσου ένα μάτσο White Walkers που φέρνουν μαζί τους το κρύο, αλλά είναι ξωτικά από άλλο κόσμο. Ζόρικοι να τους νικήσεις, καλοί πολεμιστές και θέλουν απεγνωσμένα την Cirilla. Το γιατί θα το μάθεις μόνο αν παίξεις τα παιχνίδια, αλλά θα πούμε ότι η εμφάνιση της Ciri δεν είναι τυχαία. Ειδικά αν πιστεύεις σε προφητείες μέσα από τέτοιες τηλεοπτικές σειρές.

 

Να μην δούμε τον εξοπλισμό;

witcher swords

Κάθε Witcher έχει μία σειρά από αντίδοτα, φίλτρα, πανοπλίες, ξίφη. Να φανταστεί κανείς ότι αναλόγως με το μέρος που έχει εκπαιδευτεί (School of Wolf, School of Griffin, School of Cat κλπ) υπάρχει και το ανάλογο οπλοστάσιο σε ξίφη και πανοπλίες. Δεν θα ήταν κακό να βλέπαμε τον Geralt να χτίζει τον εξοπλισμό του για να μπορεί να αντισταθεί στις απειλές.

 

Την Triss Merigold στο ρόλο που της αξίζει

witchershow triss story

Ξενερώσαμε που την έκαναν καστανή (ναι, έτσι είναι στα βιβλία αλλά προτιμούμε την in-game έκδοση). Ξενερώσαμε που την έκαναν πιο σνομπ από ποτέ. Κυρίως όμως, ξενερώσαμε που την έκαναν μία κομπάρσα και μισή. Γιατί η Triss όχι μόνο έχει μεγάλο ρόλο στα βιβλία και στα παιχνίδια, αλλά κάποια στιγμή κατάφερε να κατακτήσει και την καρδιά του Geralt – ο οποίος είχε πάθει αμνησία. Το λιγότερο που μπορείς να κάνεις με έναν τέτοιο χαρακτήρα, είναι να του δώσεις την βαρύτητα που του αρμόζει.

 

Τους υπόλοιπους Witchers

witchers0

Πήραμε μία μικρή γεύση από τον Geralt που άξαφνα θυμάται την παιδική του ηλικία και το πως ο μέντοράς του ο Vesemir, τον πήρε υπό την προστασία του. Είναι όμως άλλοι δύο Witchers στην Kaer Moren, ο Eskel και ο Lambert, που έχουν πολεμήσει στο πλευρό του Geralt. Το πιο πιθανό είναι πως αφού ο Geralt βρήκε την Ciri θα την φυγαδεύσει στο Kaer Moren, το άντρο των Witchers ώστε να μείνει ασφαλης. Με λίγη τύχη θα δούμε περισσότερα πράγματα από την ιστορία των Witchers, τον τρόπο δημιουργίας τους αλλά και το πως επιλέγουν να ξιφομαχούν.

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved