Αυτές είναι οι καλύτερες ταινίες για το 2019

Οι ταινίες που ξεχωρίσαμε για το 2019!

Η ομάδα του Ratpack επέλεξε τις δέκα καλύτερες ταινίες για τη χρονιά που τελειώνει. Ήταν όλες υπέροχες με το δικό τους ξεχωριστό τρόπο. Τις συγκεντρώσαμε όλες εδώ για να τις δεις.

Είναι οι κινηματογραφικές ταινίες που θα σε κάνουν να εκτιμήσεις το 2019. Ήταν μία πολύ καλή χρονιά για τον κινηματογράφο. Με το δικό μας τον Λάνθιμο να μπαίνει στη λίστα

Δες παρακάτω ποιες είναι αυτές οι ταινίες που ξεχώρισαν:

 

The Irishman

Η νέα ταινία του μάστορα Martin Scorsese είναι ένα μαφιόζικο έπος. Επικεντρώνεται στο έγκλημα και τη διαφθορά. Έτσι κλείνει μία μεγάλη περίοδο ταινιών για τη μαφία.

 

Marriage Story

 H Scarlett Johansson και ο Adam Driver είναι ένα ζευγάρι που θέλει να χωρίσει. Η ταινία μας δείχνει όλα τα δραματικά και τραγελαφικά γεγονότα που ακολουθούν το χωρισμό τους. Σκηνοθέτης είναι ο μεγάλος Noah Baumbach του παλαιότερου Squid and Thw Whale.

 

Happy As Lazzaro

Ο μαγικός ρεαλισμός της Alice Rohrwacher διασχίζει genres και κινηματογραφικούς χρόνους με έναν ιδιαίτερο τρόπο που μας υπνωτίζει. Η ταινία διηγείται την σουρεάλ ιστορία ενός ιταλού βοσκού.

 

Midsommar

Η Florence Pugh είναι βουτηγμένη σε μία παγανιστική τελετή που εξελίσσεται σε φεστιβάλ τρόμου. Από τον τρομερό σκηνοθέτη του Hereditary Ari Aster.

 

The Souvenir

O Tom Burke και η Honor Swinton Byrne πρωταγωνιστούν στο πιο προσωπικό και εσωτερικό δράμα της Joanna Hogg μέχρι σήμερα. Μία καταπληκτική ιστορία ρομαντισμού αλλά και δράματος.

 

The Favourite

Ο δικός μας Λάνθιμος «πηγαίνει» Χόλιγουντ για τα καλά και σκηνοθετεί ένα απίστευτο δράμα/μαύρη κωμωδία εποχής. Βρισκόμαστε στη Βικτωριανή Αγγλία και βλέπουμε τα ευτράπελα και τις ίντριγκες στο παλάτι του Μπάκινχαμ. Απίστευτες ερμηνείες από την Olivia Colman που κάνει τη Βασίλισσά Άννα.

 

Once Upon a Time in... Hollywood

Το νέο έπος του Ταραντίνο μας άφησε με το στόμα ανοικτό. Τι να πρωτοπούμε; Ερμηνείες; Κουστούμια; Σενάριο; Όλα άριστα με τόνο. Μία απόλυτα διασκεδαστική ταινία.

 

Burning

Σεξ, ζήλεια και…πυρομανία. Αυτό είναι το θρίλερ του Lee Chang-dong που είναι βασισμένο σε σύντομη ιστορία του γνωστού Ιάπωνα συγγραφέα Χαρούκι Μουρακάμι.

 

Border

Τρομερή ταινία από τη Νορβηγία με την πιο παράξενη και περίεργη σκηνή σεξ στα χρονικά του σινεμά. Must see.

 

Us

Το πολύ καλό follow up του σκηνοθέτη του Get Out, Jordan Peele, εδώ οι σωσίες των πρωταγωνιστών τρομοκρατούν τους πάντες και μας κλείνουν το μάτι με ένα υπόγειο κοινωνικό μήνυμα.

 

Parasite

Ίσως το πιο καλά σεναριακά δομημένο φιλμ της χρονιάς, έρχεται από τη Κορέα και μας αφήνει με το στόμα ανοικτό με τις ανατροπές του. Έντονο κοινωνικό μήνυμα με μεγάλες δόσεις χιούμορ και φρίκης.

 


©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved