Anti - Christmas spirit: Οι ταινίες που επιβάλλεται να δεις

Και εννοείται πως είναι 100% μακριά από το πνεύμα των γιορτών.

Δεν θα σας πω ψέματα. Λατρεύω τα Χριστούγεννα και τις γιορτές. Όχι για το φαγητό και τα γλυκά. Τρώω όλο το χρόνο περίπου 3.000 - 4.000 θερμίδες ημερησίως, οπότε δεν περιμένω τα Χριστούγεννα ή την Πρωτοχρονιά για να σκάσω από το φαγητό.

Η μαγεία των Χριστουγέννων βρίσκεται στο καθισιό. Εκεί, στον καναπέ, με το τζάκι να σου γαργαλάει τις πατούσες, τα φώτα σβηστά και τα λαμπάκια από το δέντρο να είναι η καλύτερη παρέα με ένα ποτήρι ουίσκι. Και τι χρειάζεται αυτή η βραδιά για να γίνει ιδανική εκτός από την Σκάρλετ Γιόχανσον; Μια καλή ταινία. Μια φοβερή ταινία. Μια ταινία που να περάσει ο χρόνος ποιοτικά.

 

 

Και τώρα θα σε ρωτήσω: Υπάρχει αυτό το αντρικό-ποιοτικό σε κάποια χριστουγεννιάτικη ταινία; Αν βαρέθηκες να βλέπεις τον Μακόλεϊ Κάλκιν στο «Μόνος στο Σπίτι», αν βαρέθηκε να βλέπεις τον Μακόλεϊ Κάλκιν στο «Μόνος στο Σπίτι 2» (το ότι δεν το πήρε το παιδί η Πρόνοια είναι θαύμα), αν βαρέθηκε να βλέπεις τον Βινς Βον να κάνει «Χριστούγεννα στα 4», αν βαρέθηκε να βλέπεις τον Βινς Βον να κάνει τον αδερφό του Άγιου Βασίλη, αν βαρέθηκε να βλέπεις γενικά τον Βινς Βον, αν βαρέθηκες να βλέπεις τον Άρνολντ Σβαρτζενέγκερ να ψάχνει για μια κούκλα «Turbo Man», τότε είσαι είσαι στο σωστό μέρος.

Εδώ θα διαβάσεις μια αυθεντική, αντρική λίστα ταινιών με την τεστοστερόνη να ξεχειλίζει!

Πάμε λοιπόν:

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved