Ο Άρχοντας του Τρόμου επιστρέφει

Είναι το Castle Rock η ποιμενική του Stephen King;

Αν είσαι άνω των 30 και δεν έχεις μάθει ακόμη να αγαπάς τον Stephen King, κάτι πάει στραβά με τα μυαλά σου. Δεν έχει να κάνει με το αν αγαπάς ή  όχι το horror. Ο King, μέσα στα έτη, κατάφερε μέσα από τα διηγήματα του να δημιουργήσει φανταστικούς κόσμους που έμειναν χαραγμένοι στη μνήμη μας. Κόσμους και χαρακτήρες που είμαστε ευγνώμονες που δημιουργήθηκαν, αλλά που στην πραγματικότητα δεν θα θέλαμε να υπάρξουν ποτέ.  Ο King όμως επιστρέφει και μαζί του φέρνει τον αγαπημένο J.J. Abrams.

franco

Μετά την συνεργασία των δύο τους στο «11.22.63» του James Franco, ο King ανακοίνωσε μέσω του Twitter του πως επιστρέφει με τον  Abrams σε ένα καινούργιο project που ονομάζεται Castle Rock. Τι υποθέτουμε από αυτό; Πώς οτιδήποτε και αν δούμε θα έχει να κάνει με την φανταστική πόλη Castle Rock στο Maine, όπου έχουν εξελιχθεί χιλιάδες ιστορίες από τα διηγήματά του. Κάτι το οποίο το αντιλαμβάνεται κανείς, μέσα από το παρακάτω teaser.

 

 

Από το Dead Zone και το Cujo μέχρι το Misery, το Salem’s Lot και το IT, αναμένεται μία μεγάλη «παρέλαση» χαρακτήρων στο Castle Rock που θα «δέσει» όλες τις ιστορίες μαζί. Ο Abrams, ο οποίος δηλώνει φαν του King από τα νιάτα του, αναμένεται να προσθέσει όλες εκείνες τις καλλιτεχνικές πινελιές για να ολοκληρώσει την τελική μορφή του τρόμου, με το Castle Rock να κάνει την πρεμιέρα του μέσα από το δίκτυο του Hulu.

Πάντως ένας ολοκληρωμένος κόσμος του Stephen King, είναι αναμφισβήτητα κάτι που θέλουμε να δούμε στις οθόνες μας. Είναι ίσως το κομμάτι που λείπει από το τεράστιο έργο του συγγραφέα και που θα αποτελέσει μία καλή ευκαιρία για να τον γνωρίσουν οι νεότερες γενιές. Ίσως αυτή η σειρά, να είναι για τον King ό,τι και η 9η για τον Μπετόβεν.

Μία ποιμενική γεμάτη τρόμο.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved