Birds of Prey: πρώτο trailer για το γυναικείο gang της Harley Quinn

H Margot Robbie βουτάει για ακόμη μία φορά μέσα στην παράνοια.

Μετά από πολύ προβληματισμό και ανάμεικτα συναισθήματα με το Suicide Squad, το επόμενο κινηματογραφικό και συνάμα «υπερηρωικό» βήμα της Margot Robbie, έρχεται στο σύμπαν του Birds of Prey με την ξανθιά καλλονή να μπαίνει ξανά στα φονικά παπούτσια της Harley Quinn.

To Birds of Prey είναι και αυτό βασισμένο σε κόμικ και μάλιστα είχε κάνει ένα μικρό πέρασμα από την τηλεόραση στις αρχές των 00s, αλλά χωρίς να καταφέρει να εντυπωσιάσει στις κριτικές. Ουσιαστικά όμως σε αυτή εδώ την ταινία, η Harley αρχίζει να φτιάχνει το δικό της gang από ζόρικες γυναίκες, χωρίς πλέον τον Joker στη ζωή της. Και αυτό δεν το λες και λίγο σωστά; Οπότε έχουμε την Jurnee Smollett-Bell στο ρόλο της Black Canary, η Huntress μέσα από τα μάτια της Mary Elizabeth Winstead και με την Rosie Perez να υποδύεται την ντετέκτιβ Renee Montoya. Όλα αυτά και με την «εχθρική συμμετοχή» του Ewan McGregor στο ρόλο του Black Mask και με την Ella Jay Basco στο ρόλο της Cassandra Cain – την Batgirl δηλαδή.

Το trailer είναι εντυπωσιακό, αλλά το στόρι που θα ακολουθήσει η ταινία, είναι κάτι που δημιουργεί προβληματισμό. Πάντως αν θέλεις να πάρεις μία καλή ιδέα του τι εστί Birds of Prey, δες τις παρακάτω φωτογραφίες.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved