Kill Bill: 13 αιματοβαμμένες φωτογραφίες από τα παρασκήνια

Υπάρχουν και αρκετά χαμόγελα εκτός από αρκετό αίμα.

Παρά τις πιέσεις εκατομμυρίων θαυμαστών, δεν βλέπουμε να γυρίζετε το τρίτο και τελευταίο μέρος του Kill Bill. Ίσως αυτό είναι προτιμότερο καθώς ο Quentin Tarantino, το μεγάλο μυαλό πίσω από τις αιματηρές ταινίες, θα έχει σίγουρα τους λόγους του. Ο πιο σημαντικός από αυτούς, μάλλον έχει να κάνει με την άρνησή του να πάρει το ρίσκο να προσθέσει στην ήδη επιτυχημένη σειρά, μια ακόμα ταινία που θα μπορούσε εύκολα να καταστρέψει τον cult μύθο του.

(Πλάνα από τα γυρίσματα του Kill Bill vol.2)

Θα ήταν κρίμα στις δύο από τις πιο χαρακτηριστικές ταινίες του σκηνοθέτη, να προστεθεί μια τρίτη, κατώτερη των προσδοκιών που να μην θυμίζει σε τίποτα τις αρχικές. Ο Bill μπορεί να μας τελείωσε, όμως η ανάμνησή του παίζεται αδιάκοπα στο κεφάλι μας και εξακολουθεί να λερώνει με αίμα τις οθόνες μας. Αυτό, από μόνο του, είναι αρκετό.

 

Αποτέλεσμα εικόνας για kill bill gif

Ακούγεται αστείο και περίεργο, όμως πίσω από τις πιο βίαιες ταινίες όλων των εποχών, κυριαρχούσε το γέλιο. Ο Tarantino, αν και έχει τη φήμη του ψυχαναγκαστικού, αν και είναι από τους σκηνοθέτες που ζητούν πάντα μια extra σκηνή, ακόμα και αν αυτή γυρίστηκε με επιτυχία, είναι παράλληλα και ένας τρομερά διασκεδαστικός τύπος. Οι φωτογραφίες, το αποδεικνύουν:



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved