Το «Once Upon a Time in Hollywood» είναι η μεγαλύτερη εμπορική επιτυχία του Tarantino

Τουλάχιστον η μεγαλύτερη εναρκτήρια, αφού οι εισπράξεις θα γιγαντωθούν μετά την προβολή της ταινίας και στις υπόλοιπες χώρες.

Τα νούμερα, μετά τις πρώτες προβολές της νέας του ταινίας στις ΗΠΑ, είναι εκπληκτικά για τον Quentin Tarantino και τη Sony. Αναμενόμενο, θα σκεφτεί κάποιος, ειδικά όταν σε αυτή πρωταγωνιστούν οι Leonardo DiCaprio, Brad Pitt και Margot Robbie. Η συζήτηση, όμως, στην Αμερική, πραγματοποιείται διότι αυτή είναι η μεγαλύτερη επιτυχία σε εισπράξεις που είχε ποτέ ο σκηνοθέτης. Με λίγα λόγια, όλοι μιλούν για την προσωπική του επιτυχία. Εναρκτήρια, όχι γενική, αφού το «Once Upon a Time in Hollywood» δεν έχει ακόμα φτάσει στις αίθουσες εκτός Αμερικής (το Φεστιβάλ Καννών εξαιρείται).

Η πολλά υποσχόμενη ταινία, αυτή που χειροκροτούν όρθιοι οι θεατές μετά το τέλος της, μόνο σε τοπικό επίπεδο, έχει καταγράψει κέρδη ύψους 40.3εκατ. δολαρίων. Το Deadline, δε, υποστηρίζει πως πολλοί σκληροπυρηνικοί θαυμαστές έχουν βρεθεί στον κινηματογράφο τουλάχιστον τρεις φορές. The QT effect. Σχεδόν τα μισά άτομα από τους θεατές που βρέθηκαν σε Λος Άντζελες, Νέα Υόρκη και Σαν Ντιέγκο, είπαν πως είδαν την ταινία αποκλειστικά για τον Tarantino κάτι που αποδεικνύει τη δυναμική του πιο αιματηρού και απρόβλεπτου σκηνοθέτη του Hollywood.

Οι μέρες πλησιάζουν…

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved