Και γιατί πρέπει να δούμε άλλο ένα Spider-Man;

Οι λόγοι είναι πολλοί και τους αναλύουμε εδώ.

Το «Avengers: Endgame» σε άλλους άρεσε, σε άλλους πάλι όχι. Όποιο και αν ήταν το τελικό συναίσθημα, η ουσία είναι ότι το σύμπαν της Marvel πήρε νέα κατεύθυνση και πλέον κοιτάζει την επόμενη ημέρα, με καινούργιους υπερ-ήρωες να ετοιμάζονται να βαδίσουν στα χνάρια των Ironman και Captain America, με το κοινό να περιμένει με αγωνία το μέλλον. Το «Avengers 4» σίγουρα έκλεισε οριστικά την κόντρα με τον Thanos, ωστόσο δεν άφησε κανένα υποπονοούμενο για τη συνέχεια της ιστορίας. Και κάπου εκεί έρχεται να κολλήσει το «Spider-Man: Far From Home». 

 

 

Ένα φιλμ που στα χαρτιά φαίνεται απλά σαν το σίκουελ του «Spider-Man: Homecoming» αλλά στην ουσία είναι το μεγάλο φινάλε της Phase-3 του MCU και το έργο που θα δώσει την κατεύθυνση για τη συνέχεια που έπεται.

Η κριτική του «Empire» μάλιστα μας έδωσε μεγάλες ελπίδες για αυτό που θα δούμε: «Η ταινία λύνει οποιοδήποτε κενό μας άφησε το Endgame».

 

Τι να περιμένουμε δηλαδή;

Με δεδομένο ότι γνωρίζεις τα γεγονότα του «Avengers: Endgame» (αν όχι, μην διαβάσεις άλλο) το επόμενο κεφάλαιο του Spider-Man μας βάζει σε νέα μονοπάτια, συστήνει παλιούς αγαπημένους κακούς, τοποθετώντας μας σε ιδιαίτερες καταστάσεις.

Από το τρέιλερ και μόνο ήταν δεδομένο ότι θα προβληματιζόμασταν:

 

 

Τα δεδομένα είναι τα εξής: Με το τέλος της απειλής που λέγεται Thanos, ο αειθαλής Nick Fury έχει να αντιμετωπίσει μια νέα κατάσταση και αυτό είναι ένας νέος παράλληλος κόσμος με τον οποίο πλέον υπάρχει σύνδεση με τη Γη. Αυτός ο κόσμος είναι το περιβόητο Multiverse, ένα σύμπαν το οποίο εκτυλίσσεται την ίδια στιγμή με τον κόσμο του MCU, με διαφορετικούς όμως ανθρώπους, κακούς και ήρωες με μερικούς εξ αυτών να έχουν κάνει επίσκεψη στον δικό μας κόσμο.

Οι συγκεκριμένοι κακοί ανήκουν στην ομάδα των Elementals (Hellifire, Hydron, Magnum και Zephyr) και μπορούν να χειρίζονται στο έπακρο τους φυσικούς πόρους προκειμένου να σπείρουν την καταστροφή. Την ίδια στιγμή ο Peter εν μέσω διακοπών πρέπει να αφήσει στο πλάι την 5ήμερη με την παρέα και τους έρωτες με την MJ προκειμένου να σώσει τον κόσμο από τις παραπάνω απειλές. Δεν θα είναι μόνος.

 

Το πραγματικό Mysterio όμως…

…είναι ο Quentin Beck του Jake Gyllenhaal. Με βάση το τρέιλερ πρόκειται για έναν superhero από το Multiverse ο οποίος συνεργάζεται με τον Fury και τον Spider-Man για να νικήσουν τους Elementals.

Για όσους όμως έχουν ρίξει μια παραπάνω ματιά στα comics ή τα Spider-Man: Animated Series γνωρίζουν καλά ότι ο Beck δεν θα είναι και πολύ στο πλευρό του Peter Parker. Για την ακρίβεια είναι ο villain με όνομα Mysterio ο οποίος για πρώτη φορά εμφανίζεται στη μεγάλη οθόνη και θα έχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον ο τρόπος που θα τον χειριστεί ο Gyllenhaal και ο σκηνοθέτης Jon Watts.

 

7

 

Το αν θα μεταμορφωθεί σε κακό από αυτή την ταινία ή σε επόμενο στάδιο κανείς δεν το γνωρίζει. Το μόνο που ξέρουμε είναι ότι ο ρόλος του είναι κομβικός για τον Spider-Man και γενικότερα το μέλλον του MCU, την ώρα που το Μultiverse εξελίσσεται σε έναν από τους βασικούς άξονες του επόμενου κεφαλαίου των Avengers. 

 

Τα clipάκια που ήρθαν για να μας μπερδέψουν και άλλο

Όπως ήταν δεδομένο, μαζί με τα τρέιλερ έφτασαν και ορισμένα clips από την ταινία προκειμένου να μας δώσουν μια ιδέα παραπάνω για αυτό που θα δούμε στις αίθουσες την 3η Ιουλίου (ημέρα πρεμιέρας). Προκειμένου να ζεσταθείς κατάλληλα για το «Spider-Man: Far From Home» σου μαζέψαμε τις διάφορες σκηνές που κυκλοφόρησαν λίγο πριν τη μεγάλη πρεμιέρα. 

Καλή απόλαυση...

 

 

Κάντε Bookmark τις σελίδες του Newsbomb.gr για τα Exit Poll 2019 και τα Αποτελέσματα Εκλογών της 7ης Ιουλίου, ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι και με εγκυρότητα!

Διαβάστε επίσης όλες τις τελευταίες εξελίξεις σχετικά με τις επερχόμενες Εθνικές Εκλογές 2019

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved