6 νέες σειρές για να τη βγάλεις μέχρι το καλοκαιράκι

Ο Φεβρουάριος ήρθε και φέρνει μαζί του τηλεοπτικά διαμάντια.

Ελπίζουμε να έχεις μπόλικο χρόνο. Έρχονται νέες τηλεοπτικές σειρές που αξίζουν όλη σου την προσοχή και όλο σου τον χρόνο. Μέχρι λοιπόν τη νέα σεζόν του Game of Thrones, σου δίνουμε 6 λόγους για να ριζώσεις στον καναπέ. Απλά προσοχή με ποιον θα αποφασίσεις να τις δεις...

Legion

Να επιτέλους και μία σειρά που πρόκειται να φέρει το εναλλακτικό σύμπαν των X-Men στη μικρή οθόνη και που δεν πρόκειται να «βιάσει» την πεμπτουσία του όπως οι ταινίες. Το Legion -το οποίο έχει δανειστεί το όνομά του από το ομώνυμο κόμικ της Marvel- παρουσιάζει τις περιπέτειες του γιου του Καθηγητή Χ, David Haller, τον οποίο υποδύεται ο Dan Stevens. Ο Haller αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα στην ψυχική του υγεία, τα οποία επηρεάζουν σε μέγιστο βαθμό τις μεταλλαγμένες δυνάμεις του. Σε σημείο που θα τον έλεγες και anti-hero. Ξεκάθαρα από τις σειρές που περιμένουμε να δούμε με ανυπομονησία.
Πρεμιέρα: 8 Φεβρουαρίου

24: Legacy

Μπορεί ο Jack Bauer να μας «μεγάλωσε», αλλά έφτασε η ώρα για την επόμενη γενιά της αντιτρομοκρατικής. Ο Corey Hawkins, ο οποίος ενσάρκωσε τον Dr. Dre στην βιογραφική ταινία «Straight Outta Compton», θα υποδυθεί έναν βετεράνο πολέμου ο οποίος θα μετατεθεί από τους Rangers στην αντιτρομοκρατική υπηρεσία. Θα προβληθούν 12 επεισόδια, με το πρώτο να κάνει το ντεμπούτο του στις 5 Φεβρουαρίου μετά τον τελικό του Super Bowl, ενώ τα γεγονότα της νέας σειράς τοποθετούνται 3 χρόνια μετά το 24: Live Another Day.
Πρεμιέρα: 5 Φεβρουαρίου

Feud

Θα γνωρίζεις πως η Joan Crawford και η Bette Davis, υπήρξαν δύο μοναδικές προσωπικότητες για τον αμερικανικό κινηματογράφο. Αυτό που πιθανόν να σου διαφεύγει, είναι πως η μία σιχαινόταν την άλλη. Σε τέτοιο σημείο που σχεδόν κόντευαν να μαλλιοτραβηχτούν στα πλατό και οργάνωναν σχέδια για το πώς η μία θα άφησει την άλλη έξω από την κινηματογραφική βιομηχανία. Αυτό το στόρι έρχεται να διηγηθεί το Feud, με τις Susan Sarandon και Jessica Lange να ερμηνεύουν τις Davis και Crawford.
Πρεμιέρα: 5 Μαρτίου

Iron Fist

Γνωρίσαμε τον Daredevil, είδαμε την Jessica Jones να ρίχνει ξύλο και μετά τον άτρωτο Luke Cage, ήρθε η ώρα του Iron Fist. Είναι ο τελευταίος ήρωας που έλειπε για την ομάδα των Defenders, ένας από τους πιο γνωστούς τίτλους κόμιξ της Marvel, με τον Finn Jones του Game of Thrones να ενσαρκώνει τον Danny Rand. Πρόκειται για έναν εκκεντρικό δισεκατομμυριούχο που μέσα στα ταξίδια του γνωρίζει το kung fu και τον Βουδισμό καθώς και μία μυστική δύναμη που θα χρησιμοποιήσει για να εξολοθρεύσει το κακό. Ένας εναλλακτικός Daredevil δηλαδή, αλλά με πολύ πιο έντονη την παρουσία των πολεμικών τεχνών.
Πρεμιέρα: 17 Μαρτίου

The Handmaid’s Tale

Βασισμένο στο διήγημα της Margaret Atwood, το Handmaid’s Tale έρχεται να παρουσιάσει μία πολύ διαφορετική φουτουριστική κοινωνία. Στο απώτερο μέλλον, οι γυναίκες είναι σκλάβες και οι περισσότερες χρησιμοποιούνται για να κυοφορήσουν τα παιδιά των ευκατάστατων ζευγαριών. Η Elisabeth Moss του Mad Men θα έχει τον πρωταγωνιστικό ρόλο και μέσα από το στόρι της αναμένεται να δούμε την πιο άσχημη πλευρά της κοινωνίας, μέσα από μία μελλοντική ματιά που θα ζήλευε και το Black Mirror.
Πρεμιέρα: 26 Απριλίου

Αmerican Gods

Το μεγαθήριο του Neil Gaiman πλησιάζει ολοένα και πιο κοντά την μικρή οθόνη και κάνουμε προσευχές να μην αποδειχθεί φλόμπα. Ο πόλεμος ανάμεσα σε παλιούς και νέους θεούς ξεκινά και εμείς είμαστε κάπου στη μέση. Δεν θέλουμε να κάνουμε spoilers σε όσους δεν έχουν διαβάσει το βιβλίο, αλλά το τίμιο καστ της σειράς μαρτυρά από μόνο του πως όλα βρίσκονται σε καλό δρόμο. Ian McShane, Peter Stormare, Gillian Anderson και Orlando Jones, είναι μόνο τέσσερα από τα τρανταχτά ονόματα που φέρνουν μαζί τους την οργή των θεών. Η συνέχεια επί της οθόνης.
Πρεμιέρα: Aπρίλιος 2017



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved