Πόσο φωτογραφικό υλικό από το διάστημα αντέχεις να δεις;

Η NASA έχει μία συλλογή που απαριθμεί 60 χρόνια κατακτήσεων.

Η μεγάλη μάχη του ανθρώπου με το σύμπαν, ή μάλλον με τα μυστικά του σύμπαντος, είναι η μόνη κατάκτηση που αξίζει σε αυτό το μικρό πέρασμα μας από την ζωή. Να μπούμε δηλαδή στη διαδικασία να εξερευνήσουμε και να προσπαθήσουμε να καταλάβουμε κάτι πολύ μεγαλύτερο από εμάς. Οι αστροναύτες το ξέρουν καλά αυτό. Το είδαν όταν αντίκρισαν για πρώτη φορά το απόλυτο κενό και προσπάθησαν να δουν αν υπάρχει κάτι περισσότερο εκεί έξω.

 

Και δεν το είδαν μόνο εκεί. Το αντιλήφθηκαν όταν πάτησαν το πόδι τους στο φεγγάρι, όταν βγήκαν στο χάος για να δουν πως είναι να επιπλέεις ή όταν κοιμήθηκαν στο διαστημικό σταθμό. Όλα αυτά φυσικά, με τις ευλογίες και την καθοδήγηση των ιδιοφυιών της NASA, που ήταν εκεί στα μεγάλα βήματα για την ανθρωπότητα. Σε μία φωτογραφική και όχι μόνο συλλογή που απαριθμεί 60 χρόνια επιχειρήσεων, το λεύκωμα στη NASA που έρχεται κατευθείαν από τα αρχεία της, περιγράφει την πορεία της από τα πρώτα βήματα μέχρι σήμερα. Όλα αυτά, για τον εορτασμό των 50 χρόνων από την ημέρα που ο άνθρωπος περπάτησε στο φεγγάρι. Μπορεί να γίνει δικό σου εδώ.

Κάντε Bookmark τις σελίδες του Newsbomb.gr για τα Exit Poll 2019 και τα Αποτελέσματα Εκλογών της 7ης Ιουλίου, ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι και με εγκυρότητα!

Διαβάστε επίσης όλες τις τελευταίες εξελίξεις σχετικά με τις επερχόμενες Εθνικές Εκλογές 2019

Μέχρι τότε ρίξε μία ματιά στις φωτογραφίες.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved