Είναι ο Thor «ο καλύτερος Avenger»; (POLL)

Ο κόσμος αυτό πιστεύει. Εσύ;

Λίγους μήνες πριν το τέλος του MCU όπως το γνωρίζουμε (ή αλλιώς το έπος του “End Game”), μια δημοσκόπηση ήρθε για να ανακηρύξει τον αγαπημένο… Avenger του κοινού. Και ο νικητής αυτής; Η Aυτού Mεγαλειότης, o άνθρωπος που έκανε περήφανη την Βαλχάλα, που χτύπησε τον Thanos στα ίσια, που έσωσε -κατά κάποιον τρόπο- την Wakanda. Ο Thor.

 

 

Σε πολλούς προκάλεσε έκπληξη του αποτέλεσμα, όμως ο Θεός του κεραυνού, στη «μονομαχία» με τον Iron Man, πήρε το 51% των ψήφων, με τον Tony Stark να μένει στο 48%. 

Τα σχόλια ποικίλουν, με τους fans του Thor να  φωνάζουν πως: «Ο Thor μετά το Ragnarok ήταν κορυφαίος» και «Όποιος δεν παραδέχεται πως ο Thor είναι ο καλύτερος, απλά δεν κάνει».

Βέβαια, από την άλλη πλευρά, υπήρξαν και αρκετοί πολέμιοι του Thor, υπερασπίζοντας τον αγαπημένο τους, Iron Man. Μάλιστα όπως λένε οι ίδιοι, η δημοτικότητα του Thor ανέβηκε ξεκάθαρα μετά το Infinity War, ενώ ο Iron Man βρισκόταν πάντα, στην κορυφή των προτιμήσεων.

aHR0cDovL3d3dy5uZXdzYXJhbWEuY29tL2ltYWdlcy9pLzAwMC8yMTIvOTEzL2kwMi9pcm9uLW1hbi1hbmQtdGhvci5qcGc

 

Εκτός των δυο, υπήρχαν και αρκετοί που προτίμησαν άλλες ήρωες του MCU, όπως ο Captain America, ο Spider-Man και ο Hulk. Ένα θέμα άκρως υποκειμενικό, που δείχνει όμως πως το συμπάν που έχει δημιουργήσει η Marvel αναπτύσσεται ραγδαία με ταχύτατους ρυθμούς και τέτοιες δημοσκοπήσεις μόνο καλό κάνουν στην παρέα των Avengers.

Εδώ και λίγες ημέρες όμως και συγκεκριμένα, από την πρεμιέρα της ταινίας «Captain Marvel», πολλοί θεωρούν πως η νέα superhero του MCU είναι ικανή να εκτοπίσει τους δυο ισχυρούς άνδρες από την κορυφή των προτιμήσεων και να κερδίσει το κοινό.  Κάτι τέτοιο παραδέχτηκε και το… αφεντικό της Marvel, Kevin Feige, ο οποίος με δήλωσή του, τόνισε πως η Carol Danvers (σ.σ.: κατά κόσμον Brie Larson), όχι μόνο αποτελεί τον πιο δυνατό χαρακτήρα στην ομάδα, αλλά θα βρεθεί και στο επίκεντρο του MCU.

Εσύ συμφωνείς;



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved