Gran Turismo: Κέρδισε συλλεκτικά δώρα από την κινηματογραφική μεταφορά του γνωστού video game!

Είτε είσαι επαγγελματίας gamer και «χτυπάς» υπερωρίες με ένα χειριστήριο στο χέρι, είτε τα video games είναι απλώς η εφηβική συνήθεια που έγινε λατρεία στην παρέα σου, το σίγουρο είναι πως έχεις παίξει τουλάχιστον μία φορά στη ζωή σου Gran Turismo. Δεν γίνεται αλλιώς, αφού πρόκειται για το διαχρονικό racing game το οποίο στα τέλη των 90s έκανε level up στο πώς αφιερώναμε τον ελεύθερο χρόνο μας, ενώ έγινε το πιο ευπώλητο video game στην ιστορία της PlayStation -και όχι άδικα.

Μάλιστα, η μεγάλη επιρροή που είχε και συνεχίζει να έχει το συγκεκριμένο video game σε πιτσιρικάδες, μαθητές και αμετανόητους gamers κάθε ηλικίας, επιβεβαιώνεται και από την αληθινή αλλά εντελώς κινηματογραφική ιστορία του Jann Mardenborough. Η σπουδαία περίπτωση του Βρετανού οδηγού που στα 20 του χρόνια κατάφερε να κερδίσει τον διαγωνισμό GT Academy Europe του 2011, ακριβώς επειδή η μακροχρόνια εξάσκησή του στις πίστες του Gran Turismo τον είχε κάνει… άσο στο τιμόνι, αποτελεί τον πυρήνα έμπνευσης της νέας ταινίας Gran Turismο η οποία θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες των κινηματογράφων από τη Feelgood Entertainment, στις 17 Αυγούστου.

 

granturismo

 

Επειδή, λοιπόν, είμαστε σίγουροι ότι ανυπομονείς και εσύ για αυτήν την προβολή, μέχρι να βρεθείς με τους κολλητούς σου στην είσοδο κάποιου κινηματογράφου, μπορείς να πάρεις μέρος στον μεγάλο μας διαγωνισμό που «τρέχει» στο Instagram και να κερδίσεις συλλεκτικά δώρα από την ταινία!

Πιο αναλυτικά, ο διαγωνισμός μας θα διαρκέσει από τις 10 Αυγούστου στις 14.00 έως και τις 16 Αυγούστου στις 14.00. Για να δηλώσεις συμμετοχή, θα χρειαστεί να κάνεις follow τον λογαριασμό του Ratpack.gr και τον λογαριασμό της Feelgood Entertainment στο Instagram, καθώς και να κάνεις tag δύο φίλους σου στα σχόλια κάτω από τη σχετική ανάρτηση. Ποιος ξέρει; Ίσως να είσαι εσύ ένας από τους πέντε τυχερούς νικητές οι οποίοι θα κάνουν δικό τους ένα «πλούσιο» σετ με συλλεκτικά δώρα, όπως ένα stress tyre, ένα notebook και μία τσάντα

GRAN2

 

Λίγα λόγια για την ταινία

Η συναρπαστική ταινία «Gran Turismo» δεν είναι απλώς μία μεταφορά του διάσημου βιντεοπαιχνιδιού στη μεγάλη οθόνη, αλλά μία αληθινή ιστορία που ξεπερνάει τα όρια της φαντασίας. Πρόκειται για το σπουδαίο ξεκίνημα στην καριέρα του Jann Mardenborough, ενός ανθρώπου που αφιέρωσε τη ζωή του στο να κάνει αυτό που ήξερε να κάνει καλύτερα, δηλαδή να παίζει παθιασμένα video games και εν τέλει, μπόρεσε να εκπληρώσει το εφηβικό του όνειρο: Να γίνει ανίκητος και να εξασφαλίσει μία θέση στην αγωνιστική ομάδα γνωστής ιαπωνικής μάρκας αυτοκινήτων. Η ταινία «Gran Turismo» βασίζεται στο διάσημο βιντεοπαιχνίδι Playstation και διηγείται μία συναρπαστική, γεμάτη δράση, αληθινή ιστορία που αποδεικνύει πως τίποτα δεν είναι αδύνατο, όταν είσαι γεννημένος και προορισμένος για κάτι. Την ταινία σκηνοθετεί ο Neill Blomkamp, ενώ το καστ περιλαμβάνει αγαπημένα ονόματα, όπως τον David Harbour, τον Orlando Bloom και τον Archie Madekwe στον ρόλο του Mardenborough. Το Gran Turismo θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες από τη Feelgood Entairtemant στις 17 Αυγούστου, ενώ μέχρι τότε μπορείς να πάρεις μία δόση… αδρεναλίνης στο trailer που ακολουθεί.

 

 

Εδώ μπορείς να διαβάσεις αναλυτικά τους όρους του διαγωνισμού.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved