Μεγάλος Διαγωνισμός για την πρεμιέρα της ταινίας «Παγιδευμένη Ψύχη: Η Πορφυρή Πόρτα»

Αν είσαι λάτρης των ταινιών τρόμου όπως «Το Κάλεσμα», «Ο Επιβάτης» ή «Annabelle Comes Home», τότε γνωρίζεις ήδη πως το όνομα του Πάτρικ Γουίλσον δεν έχει κερδίσει τυχαία τη φήμη του «βασιλιά της κραυγής». Βλέπεις, η συχνή συμμετοχή του σε horror movies αρκεί για να σε πείθει κάθε φορά πως πρόκειται να παρακολουθήσεις μία πολλά υποσχόμενη ταινία. 

Όταν μάλιστα, ο ίδιος -όχι μόνο πρωταγωνιστεί και σκηνοθετεί τη νέα ταινία της Feelgood Entertainment- αλλά συγχρόνως «πλαισιώνεται» από ένα καστ ηθοποιών, όπως ο Τάι Σίμπκινς, η Χιαμ Αμπάς, η Σινκλέρ Ντανιέλ, ο Άντριου Άστορ και η Ρόουζ Μπερν, τότε καταλαβαίνεις πως οι λόγοι ώστε να δώσεις ραντεβού με τους κολλητούς σου για την πρώτη προβολή της ταινίας «Παγιδευμένη Ψύχη: Η Πορφυρή Πόρτα», την Τετάρτη 5 Ιουλίου στο Village Cinemas του The Mall Athens, είναι πολλοί.

 

port2

 

Ναι, καλά κατάλαβες! Αυτό το καλοκαίρι, θα έχεις την ευκαιρία να ανακαλύψεις τα πιο σκοτεινά μυστικά μίας οικογένειας και να γίνεις και εσύ «κοινωνός» όλων όσων θα αποκαλυφθούν. Αν ανυπομονείς, όπως και εμείς, για αυτήν την κυκλοφορία, τότε αξίζει να πάρεις μέρος στον μεγάλο μας διαγωνισμό, ο οποίος διεξάγεται στο Instagram και να βρεθείς εκεί στην πρεμιέρα της ταινίας. 

Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να δηλώσεις συμμετοχή στον διαγωνισμό που θα λάβει χώρα από τις 29 Ιουνίου στις 14:00 έως τις 3 Ιουλίου στις 14:00, ακολουθώντας τα εξής βήματα: Αρχικά, θα ακολουθήσεις τον λογαριασμό του Ratpack.gr και τον λογαριασμό της Feelgood Entertainment στο Instagram. Στη συνέχεια, θα κάνεις tag δύο φίλους σου στα σχόλια κάτω από τη σχετική ανάρτηση. Ποιος ξέρει; Ίσως να είσαι εσύ ένας από τους δέκα τυχερούς που θα κερδίσουν 10 διπλές προσκλήσεις για την πρεμιέρα της ταινίας «Παγιδευμένη Ψύχη: Η Πορφυρή Πόρτα», την Τετάρτη 5 Ιουλίου στο Village Cinemas του The Mall Athens στις 19:30 το απόγευμα.

 

port3

 

Και επειδή, δεν υπάρχει κάποιος που δεν ανυπομονεί για το πρωτόγνωρο κινηματογραφικό ταξίδι, που θα μας παρασύρει ο Πάτρικ Γουίλσον και ο σεναριογράφος της ταινίας Σκοτ Τιμς, φρόντισε να ενημερώσεις όλη την παρέα πως η πλοκή της ταινίας είναι καθηλωτική και μπορεί να την απολαύσει κανείς από τις 6 Ιουλίου στους κινηματογράφους. 

 

port4

 

Λίγα λόγια για την ταινία:

Για να απαλλαγούν μια και καλή από τους δαίμονες που τους κατατρέχουν, ο Τζος και ο νεαρός Ντάλτον πρέπει να έρθουν αντιμέτωποι με το σκοτεινό παρελθόν της οικογένειάς τους καθώς και με νέους, ακόμα πιο τρομακτικούς δαίμονες που κρύβονται πίσω από την πορφυρή πόρτα. Τελικά, πόσο σκοτεινά μπορεί να είναι τα μυστικά μιας οικογένειας;

 

 

Εδώ μπορείς να διαβάσεις αναλυτικά τους όρους του διαγωνισμού. 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved