Κέρδισε προσκλήσεις ή συλλεκτικά δώρα από την ταινία «Spider-Man: Ακροβατώντας Στο Αραχνο-Σύμπαν»!

Οι αγαπημένοι σου σούπερ ήρωες, αυτοί που παρακολουθείς από όταν ήσουν παιδί και είναι πάντα μία καλή αφορμή για να βρεθείς στο σινεμά μετά το γραφείο. Καθισμένος αναπαυτικά στη βελούδινη πολυθρόνα, με ένα πιάτο νάτσος με τυρί και στα διπλανά καθίσματα τους κολλητούς σου, έχεις την ευκαιρία να «ταξιδέψεις» σε ένα μακρινό, συναρπαστικό σύμπαν που όλα είναι πιθανά: Εκείνο της Marvel!

Πώς θα σου φαινόταν, λοιπόν, αν σου έλεγα πως σε λίγες μέρες και συγκεκριμένα την 1η Ιουνίου, θα μπορέσεις να περιπλανηθείς ξανά μαζί με τον Miles Morales, δηλαδή έναν full time Spider-Man στο Αραχνο-Σύμπαν; Διότι ο αγαπημένος σου ήρωας «ξεπηδά» από τις σελίδες των κόμικ και από το video game και μετατρέπεται ξανά σε ένα μοναδικό animation, το «Spider-Man: Ακροβατώντας Στο Αραχνο-Σύμπαν», το οποίο θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες των κινηματογράφων από τη Feelgood Entertainment.

Στη νέα animation ταινία του βραβευμένου με Oscar Spider-verse saga, ο Spider-Man επιστρέφει στον κόσμο που ανήκει και είναι έτοιμος για μεγάλα πράγματα, έχοντας για «συμμάχους» του μία λεγεώνα Αραχνοανθρώπων. Αν θέλεις, λοιπόν, να τον ακολουθήσεις σε αυτήν την καινούργια περιπέτεια, αρκεί να λάβεις μέρος στον διαγωνισμό μας στο Instagram.

Ο διαγωνισμός θα διαρκέσει από τις 26 Μαΐου στις 16.00 έως και τις 30 Μαΐου στις 16.00 και σε βάζει στην κλήρωση για μία από τις 10 διπλές προσκλήσεις της μεγάλης πρεμιέρας της ταινίας ή για ένα από τα πέντε σετ που περιλαμβάνουν συλλεκτικά δώρα της ταινίας, όπως ένα τετράδιο, ένα badge και ένα μπρελόκ. Για να δηλώσεις συμμετοχή, θα χρειαστεί να κάνεις follow τον λογαριασμό του Ratpack.gr και τον λογαριασμό της Feelgood Entertainment στο Instagram, καθώς και να κάνεις tag δύο φίλους σου στα σχόλια κάτω από τη σχετική ανάρτηση.

Ποιος ξέρει; Ίσως να είσαι εσύ ένας από τους τυχερούς που θα παρακολουθήσουν πρώτοι με τον κολλητό ή το ανιψάκι τους, τη νέα ταινία «Spider-Man: Ακροβατώντας Στο Αραχνο-Σύμπαν» ή ένας από αυτούς που θα κερδίσουν συλλεκτικά δώρα με τον αγαπημένο τους ηπερ-ήρωα. Η πρεμιέρα θα πραγματοποιηθεί στις 31 Μαΐου στο Cine Φλοίσβος, στις 21.00 -με ώρα προσέλευσης τις 20.30.

 

Untitled2

Λίγα λόγια για την ταινία

Στη νέα, animation περιπέτεια του Spider-Μan, ο αγαπημένος σούπερ ήρωας μικρών και μεγάλων εκτοξεύεται στο Αραχνο-Σύμπαν και γνωρίζει μία ομάδα Αραχνανθρώπων, οι οποίοι έχουν μία σπουδαία αποστολή: Να προστατεύσουν το σύμπαν τους με κάθε τρόπο. Άραγε, οι ήρωες θα καταφέρουν να συσπειρωθούν, να ξεπεράσουν τις αλληλοσυγκρούσεις και να διαχειριστούν αυτήν την αποστολή; O Miles θα μπορέσει να συμμαχήσει μαζί τους, για να σώσει όσους αγαπά; Για να μάθουμε την απάντηση, θα χρειαστεί να περιμένουμε μέχρι την 1 Ιουνίου που η ταινία «Spider-Man: Ακροβατώντας Στο Αραχνο-Σύμπαν» θα κυκλοφορήσει στους κινηματογράφους από τη Feelgood Entertainment. Μέχρι τότε, μπορούμε να πάρουμε μία σύντομη «γεύση» από το trailer που ακολουθεί.

Εδώ μπορείς να διαβάσεις αναλυτικά τους όρους του διαγωνισμού



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved