Διαγωνισμός: Ήρθε η ώρα για νέες γευστικές εμπειρίες και δώρα από το BOX!

Είτε «το έχεις» με τη μαγειρική, είτε όχι, η αλήθεια είναι πως θέλεις να φροντίζεις τη διατροφή σου. Ακόμη, λοιπόν, και όταν μετά το γραφείο δεν προλαβαίνεις να μπεις στην κουζίνα για να ετοιμάσεις ένα γεύμα που θα απογειώσει τη βραδιά σου ή θα σε κρατήσει χορτάτο την επόμενη ημέρα στο γραφείο, δεν ανησυχείς. Διότι γνωρίζεις καλά πως η λύση βρίσκεται στα χέρια σου και για την ακρίβεια… στο smartphone σου, μέσα από το BOX, τo delivery app που πάντα κερδίζεις, και σου φέρνει κάθε φορά, ό,τι λαχταράς, τη στιγμή που το θέλεις, είτε πρόκειται για προϊόντα από το σούπερ μάρκετ, είτε για γεύματα από τα αγαπημένα σου foodie καταστήματα -και δη, από συνολικά 9.000 καταστήματα σε 60 πόλεις σε όλη την Ελλάδα!

Αν είσαι fan του BOX, λοιπόν, σου έχουμε καλά νέα, αφού τώρα σου φέρνουμε έναν καλοκαιρινό διαγωνισμό που δεν πρέπει να χάσεις. Γιατί; Διότι λαμβάνοντας μέρος, μπορεί να είσαι ένας από τους 10 τυχερούς που θα αποκτήσουν μία κορυφαία lunch bag και δύο κουπόνια των 10 ευρώ για παραγγελίες από το BOX.

Τι χρειάζεται να κάνεις για να κερδίσεις; Τα βήματα είναι απλά: Από τις 23/07 μέχρι τις 27/07 κάνε follow τους λογαριασμούς του Ratpack.gr και του ΒΟΧ στο Instagram, κάνε like στο σχετικό post στη σελίδα μας στο Instagram και τέλος, κάνε mention δύο φίλους σου.

Μπορεί να είσαι εσύ ένας από τους 10 τυχερούς που θα αποκτήσουν από μία επική lunch bag που θα διατηρεί τη θερμοκρασία του φαγητού τους αμετάβλητη για πολλές ώρες και την ίδια ώρα, θα αποκτήσουν τη δυνατότητα να δοκιμάσουν νέες γεύσεις και διαφορετικές κουζίνες, χωρίς περιορισμούς!

Διάβασε, λοιπόν, εδώ τους όρους του διαγωνισμού, λάβε μέρος στον διαγωνισμό μας και μην ξεχνάς πως με κάθε παραγγελία ή χρήση του BOX app, μπορείς να συλλέγεις πόντους και να τους εξαργυρώνεις σε εκπτώσεις ή σε πακέτα GB από την COSMOTE! Τι άλλο να ζητήσεις;



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved