Αλέξανδρος Τσουβέλας: Η άγνωστη ιστορία με το παπί

Χριστούγεννα του 1999! Ο Αλέξανδρος έχει μόλις κλείσει τα 18 χρόνια ζωής. Μετά από ένα ξέφρενο πάρτι, στο οποίο το «Πόλεμος θα γίνει και έχεις την ευθύνη» δονούσε την ατμόσφαιρα, ετοιμάζεται να κάνει το δικό του unboxing, before it was cool.

Πάνω από την γκρι πιτζάμα του, ρίχνει πρόχειρα ένα αμάνικο γιλέκο και κατεβαίνει στην πυλωτή του σπιτιού του για να δει τι τον περιμένει. Μπροστά από την είσοδο της πολυκατοικίας του ένα στρογγυλοφάναρο παπί ήταν αυτό που τον έκανε να ερωτευτεί. Δεν θα μπορούσε να έχει λάβει καλύτερο δώρο!

Ο Αλέξανδρος δεν το σκέφτηκε λεπτό. Ανέβηκε πάνω, φόρεσε το τζιν του με σηκωμένα τα μπατζάκια, άσπρες κάλτσες, τα γυαλιστερά ποδοσφαιρικά παπούτσια του, το αγαπημένο αμάνικό του, έκανε τα μαλλιά του φράχτη και ανέβηκε στο ολοκαίνουργιο στρογγυλοφάναρό του, κρατώντας ένα πλαστικό μπουκάλι. Κάρφωσε το μπουκάλι πάνω από την πίσω ρόδα και το έβαλε μπρος, κάνοντας τουρ στα πέριξ του Περιστερίου.

Τα χρόνια πέρασαν, ο Αλέξανδρος έγινε μεγάλος, τρανός και αναγνωρίσιμος. Κάθε μέρα ξυπνάει με το όνειρο να χαρίσει και σε άλλους τις όμορφες στιγμές που έζησε εκείνος πάνω στο αγαπημένο του στρογγυλοφάναρο.

Αυτή θα μπορούσε να ήταν η ιστορία του Αλέξανδρου Τσουβέλα, αν ήξερε από μηχανάκια! Επειδή όμως δεν ξέρει, αποφάσισε να τα... χαρίζει!

Oι «Οδηγίες Χρήσης» by Novibet και η Kingbet διοργανώνουν ένα μεγάλο GIVEAWAY και σου δίνουν την ευκαιρία να διεκδικήσεις ένα εκπληκτικό́ σκούτερ KYMCO PEOPLE GTi 125!

To μόνο που έχεις να κάνεις, είναι να ακολουθήσεις 4 απλά́ βήματα, για να μπεις στον διαγωνισμό́! Μάθε Περισσότερα…



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved