Αλήθεια, πόσο impact μπορείς να κάνεις τελικά με ένα και μόνο άρωμα;

Ανεξαρτήτως προορισμού ή στυλ, κάθε άνδρας γνωρίζει πως σε ό,τι αφορά στις καλοκαιρινές του εμφανίσεις, ένα είναι το στοιχείο-«κλειδί»: Το άρωμά του.

Γιατί; Διότι το άρωμα που ένας άνδρας επιλέγει να φορά, μπορεί να αποτελέσει τον καθοριστικό παράγοντα που θα του προσφέρει εκείνη την έξτρα δόση γοητείας που αποζητά, που θα του προσδώσει εκείνο το ανεπιτήδευτα cool στυλ και κυρίως, που θα κάνει κάθε του εμφάνισή του να έχει impact -και δη θετικό.

Αυτό ακριβώς συνειδητοποίησα πρόσφατα, σε μία από τις πρώτες μου καλοκαιρινές, after work συναντήσεις για διασκέδαση και χαλάρωση με την παρέα, στο κέντρο της Αθήνας. Ήθελα να φορέσω το νέο μου πουκάμισο και εκείνο το τζιν που είχα πάρει λίγο πριν τη φετινή -ομολογουμένως διαφορετική- άνοιξη, αλλά δεν είχα προλάβει να φορέσω.

Χρειαζόμουν να νιώσω λίγη επιπλέον αυτοπεποίθηση και φυσικά, άνεση. Ωστόσο, τα emails που κατέφθαναν το ένα μετά το άλλο στο laptop μου, δεν μου επέτρεψαν να κάνω ένα πέρασμα από το σπίτι μετά το γραφείο, για το απαραίτητο φρεσκάρισμα πριν την έξοδο.

 

gyali9

 

Ανεπιτήδευτα άνετος από το πρωί μέχρι το βράδυ

Αποφάσισα, λοιπόν, ότι εκείνο το βράδυ θα έβγαινα στο αγαπημένο μου rock μπαράκι στο κέντρο, φορώντας ακριβώς ό,τι φορούσα από τις 7 το πρωί στο γραφείο.

Άνοιξα το backpack μου, έβαλα λίγο από το IMPACT -το νέο ανδρικό άρωμα της Tommy Hilfiger που πήρα από το sephora.gr- και εμφανίστηκα μπροστά στην παρέα με ένα πραγματικά ανεπιτήδευτο, αλλά άνετο look. Τι και αν εκείνο το βράδυ ξεχώριζα από όλους; Τι και αν ήταν σαν να κολυμπώ κόντρα στο ρεύμα; Είχα τολμήσει να πω «όχι» στα συνηθισμένα και να γίνω ο «επαναστάτης» της παρέας -έστω και άθελά μου. Και ξέρεις κάτι; Ένιωθα απίστευτα άνετος και αυτό, φαινόταν.

Δεν ξέρω αν το γεγονός αυτό οφειλόταν εξ ολοκλήρου στο νέο μου, τολμηρό άρωμα με τον δυναμικό χαρακτήρα -να σημειώσω πως συνδυάζει εσπεριδοειδή, νότες καπνού, blend από τρεις διαφορετικές νότες ξύλου, μεταξύ των οποίων και το εκχύλισμα Akigalawood®- ή στο ότι δεν μπορούσα να σταματήσω να χαμογελάω.

Το σίγουρο είναι πως εκείνη την Παρασκευή έπειτα από το γραφείο, το αντισυμβατικό μου look και το εξίσου επαναστατικό μου άρωμα, είχαν ένα πολύ θετικό impact στους γύρω μου.

Το ηθικό δίδαγμα;

Το ηθικό δίδαγμα της καλοκαιρινής, after work ιστορίας μου είναι το ότι δεν χρειάζεσαι πολλά για να έχεις impact: Αρκεί να είσαι ο πραγματικός σου εαυτός, αρκεί να τολμάς να γίνεσαι αντισυμβατικός, αρκεί να είσαι πιο αυθόρμητος και αρκεί να μπορείς να αισθάνεσαι άνετος και σίγουρος, φορώντας απλώς το αγαπημένο σου άρωμα, το τολμηρό σου IMPACT.

impaxc

Όπου και αν αποφασίσεις να ταξιδέψεις το φετινό καλοκαίρι και ό,τι και αν περιλαμβάνει το καθημερινό σου πρόγραμμα, στην περίπτωση που αναζητάς τα απαραίτητα items για να αναβαθμίσεις το στυλ σου και να προσδώσεις επιπλέον γοητεία στις εμφανίσεις σου, τότε κάνε την αρχή από το άρωμα.

Για εμένα, το IMPACT της Tommy Hilfiger είναι το νέο must του καλοκαιριού και τα καλά νέα είναι ότι τώρα, μπορείς να το κερδίσεις. Πώς; Μέχρι τις 15 Ιουλίου «τρέχει» διαγωνισμός στο Instagram του Ratpack.gr για να το κάνεις δικό σου, μαζί με μία πετσέτα θαλάσσης Tommy Hilfiger για τις καλοκαιρινές σου εξορμήσεις.

tommy

Τσέκαρε απλώς το Instagram post που ακολουθεί και πάρε μέρος στον διαγωνισμό με δύο απλά βήματα, για να είσαι εσύ ο μεγάλος τυχερός του IMPACT.

Όπως συνηθίζει να λέει, άλλωστε, ο αγαπημένος μου μουσικός James Bay, το impact περιορίζεται μόνο στο μέγεθος των ονείρων μας. Όσο πιο μεγάλα, έντονα και αντισυμβατικά, τόσο μεγαλύτερο και πιο ιδιαίτερο το impact. Προσπάθησε να θυμάσαι συχνά αυτά τα λόγια και μην ξεχνάς, να βγάζεις συχνά στην επιφάνεια τον τολμηρό, αντισυμβατικό σου εαυτό.

Με λίγα λόγια, ακόμη και σε ό,τι αφορά στο στυλ και τις εμφανίσεις σου, φρόντισε να κάνεις τα πράγματα με τον δικό σου τρόπο, να τολμάς να είσαι αυθόρμητος και να κάνεις αυτό που «λέει» η καρδιά σου. Μόνο έτσι θα μπορέσεις να κάνεις ακόμη και την πιο απλή ή casual εμφάνιση, να έχει impact.

#thisisimpact

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved