Με ροκφόρ: Λένε πως ακόμη και αν το ροκφόρ σε αηδιάζει, μιά δοκιμή αρκεί για να κολλήσεις. Και δεν έχουν άδικο.
Previous Next- Με κέτσαπ: Διάσημη επιλογή από τις εποχές που έσκασε μύτη το burger στην Αμερική. Σταθερή αξία μέσα στο ψυγείο για τις δύσκολες ώρες.
- Με τσίλι: Μετά τις Λατίνες είναι ο επόμενος λόγος που αγαπάμε τόσο πολύ το Μεξικό.
- Με ροκφόρ: Λένε πως ακόμη και αν το ροκφόρ σε αηδιάζει, μιά δοκιμή αρκεί για να κολλήσεις. Και δεν έχουν άδικο.
- Με τριμμένη φέτα: Τhe Greek Way. Το τέλειο ορεκτικό για όταν παραγγέλνεις σουβλάκια.
- Με hot sauce: Αν και είναι πιο διάσημη στις Νότιες Πολιτείες των ΗΠΑ, υπάρχουν υποστηρικτές που φροντίζουν και έχουν πάντα Tabasco στο σπίτι. Πόσο καυτερό αντέχεις;
- Με ψιλοκομμένο τηγανητό κρεμμύδι: Το βρίσκεις δύσκολα στα μπεργκεράδικα, αλλά αποτελεί το τέλειο πάντρεμα ανάμεσα στην πατάτα και το onion ring.
- Με χοντρό αλάτι: Η τίμια επιλογή. Αυτή που έμαθες από τη μάνα σου. Τόσο νόστιμες που τρώγονται και χωρίς burger δίπλα.
- Με μαγιονέζα: Για όσους αγαπάνε μεν την κέτσαπ, αλλά πάντα βρίσκανε την μαγιονέζα πιο γοητευτική.
- Με BBQ sauce: Δεν είναι μόνο οι φτερούγες κοτόπουλου που «σηκώνουν» BBQ.
- Με τσένταρ και μπέικον: Χωρίς αυτές το χάος. Χωρίς αυτές όλα είναι χειρότερα.