Ο Godzilla και οι εχθροί του μας απειλούν με αφανισμό

Και άλλα τέρατα στο νέο τρέιλερ του «Godzilla 2: King of Monsters».

Είναι από τις ταινίες που περιμένει πολύς κόσμος το 2019. Το σίκουελ του επιτυχημένου «Godzilla» του 2014 έρχεται στις 30 Μαΐου και αυτή τη φορά θα έχει περισσότερες μάχες με παραπάνω από τρία τέρατα.

 

godi

 

 

Η κατάσταση έχει ως εξής

Ο διάσημος δεινόσαυρος βρισκόταν στην αφάνεια για πολλά χρόνια, αφήνοντας την ανθρωπότητα να νομίζει ότι κάνει κουμάντο στη Γη, δίχως μάλιστα να γνωρίζει την ύπαρξή του. Μόνο που πλέον την εμφάνισή τους κάνουν πλάσματα ίδιου διαμετρήματος με αυτόν, οπότε είναι η σειρά του να ξυπνήσει και να επιβάλλει την τάξη.

Στο μίνι κλιπ μάλιστα που κυκλοφόρησε είδαμε ξεκάθαρα μερικούς από τους κλασικούς αντιπάλους του Godzilla, από τα χρόνια που ήταν ακόμα ιαπωνικής παραγωγής.

Τσέκαρε:

 

 

Με τους Mothra, Rodan και Aguirus να έχουν κάνει την εμφάνισή τους και τον μεγάλο εχθρό που ονομάζεται King Ghidorah να παραμονεύει, ο Godzilla θα κάνει ξανά το μεγάλο άλμα προς την επιφάνεια για να παίξει πολύ ξύλο με τους αντιπάλους του.

 

 

Τουλάχιστον θα κάνει ένα πολύ καλό ζέσταμα για την τρίτη ταινία που θα κλείσει την τριλογία του Monsterverse. Διότι το 2020, θα τα βάλει με τον ιστορικό, King Kong.

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved