Και ξαφνικά ο Armie Hammer έγινε φαβορί για νέος Batman

Ποιος είπατε;

Είναι μία από τις κουβέντες που σηκώνουν πάντα μεγάλη συζήτηση. Κάτι αντίστοιχο δηλαδή που συμβαίνει κάθε φορά που είμαστε κοντά σε έναν νέο James Bond ή τον Wolverine που θα διαδεχτεί τον Hugh Jackman.

Τώρα λοιπόν ο Ben Affleck αποτελεί παρελθόν από τον ρόλο, ο σκηνοθέτης Matt Reeves, που έχει αναλάβει τη δύσκολη αποστολή να σώσει το project-Batman, αναζητά τον διάδοχο.

Και τα ονόματα που κυκλοφορούν είναι πολλά.

Πρόσφατα ωστόσο έπεσε και το όνομα του Robert Pattison στο τραπέζι και δεν ήταν λίγος ο κόσμος που κούνησε αρνητικά το κεφάλι. Μόνο και μόνο στη σκέψη ότι το γλυκανάλατο βαμπίρ του «Twilight» θα έπαιζε τον σκοτεινό εκδικητή δεν ήταν αυτό που θα 'θελαν να ακούσουν οι σκληροπυρηνικοί φαν του σούπερ ήρωα. Τελικώς οι συζητήσεις του Βρετανού με τη Warner Bros. είχαν να κάνουν με κάποιο ρόλο-εγκληματία του σύμπαντος της DC, ωστόσο η αρνητικότητα δεν έφυγε από το μυαλό του κόσμου.

Και αυτό διότι ως μεγάλο φαβορί προβάλει ο εξίσου γλυκανάλατος, Armie Hammer. Ποιος είναι ο κύριος; Το παρακάτω άλμπουμ θα σου δείξει μερικούς από τους πιο διάσημους ρόλους του:

 

 

Όπως είδες ο Hammer έχει πρωταγωνιστήσει σε αρκετές ταινίες μέχρι σήμερα αλλά τα δείγματα δεν ήταν αρκετά για να ευχαριστήσουν το κοινό. Κάτι τέτοιο συνηθίζεται βέβαια κάθε φορά που αναλαμβάνει κάποιος «καινούργιος» τον ρόλο του Batman, με χαρακτηριστικότερο παράδειγμα όλων, τον κορυφαίο Michael Keaton, τον οποίο κανείς δεν ήθελε (στην αρχή) εξαιτίας του… Σκαθαροζούμη.

Το αν ο Hammer θα αναλάβει τελικά το ρόλο θα το μάθουμε το καλοκαίρι, όταν και θα ανακοινωθεί το επίσημο cast της ταινίας. Όχι βέβαια ότι μέχρι τότε δεν θα ακουστούν και άλλα ονόματα για τον Σκοτεινό Ιππότη της Gotham City. 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved