Οι τρεις κόμποι που θα σε βγάλουν από τη δύσκολη θέση

Τρία βήματα πιο κοντά στο πρότυπο «Μαγκάιβερ».

Εάν είσαι ο τύπος που δεν πιάνουν τα χέρια του, τότε σίγουρα δεν έχεις ιδέα περί κόμπων. Διότι είσαι αυτός που από μικρός έκλαιγες όταν οι γονείς σου έπαιρναν παπούτσια που δεν είχαν χριτς-χρατς και μέχρι τα τέλη δημοτικού έβαζες τους συμμαθητές σου να σου δέσουν τα κορδόνια.

Αν πάλι έχεις τη χάρη και χειρίζεσαι μόνος σου καταστάσεις που απαιτούν χειρωνακτική εργασία τότε αυτό το άρθρο είναι ακριβώς αυτό που έψαχνες. Διότι σε περίεργες και κυρίως άτυχες περιπτώσεις στη ζωή μας, όλοι έχουμε ανάγκη για προσωρινές λύσεις ή πατέντες, κάτι που επιτυγχάνεται συνήθως με 2 τρόπους.

Είτε κολλώντας το σπασμένο αντικείμενο με κόλλα στιγμής (ή ταινία), ή αλλιώς δένοντάς το με κάποιο σχοινί χρησιμοποιώντας τον κατάλληλο κόμπο. Όχι όμως με αυτόν που δένεις τα παπούτσια σου, αλλά ειδικό -σαν τους ναυτικούς- που δένονται εύκολα και λύνονται μόνο αν ξέρεις το πώς ή αν είσαι καθαρός απόγονος του Μεγάλου Αλεξάνδρου.

Δεν χρειάζεται λοιπόν να θυμάσαι δα ό,τι κόμπο κυκλοφορεί εκεί έξω, παρά μόνο τρεις οι οποίοι θα σε σώσουν από δύσκολες καταστάσεις και θα σου προσφέρουν λύσεις. Τσέκαρέ τους στο παρακάτω άλμπουμ και βάλε τα γυαλιά σε οποιονδήποτε στο παίξει Μαγκάιβερ:



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved