Πανηγυρίζουμε για τη μεγάλη επιστροφή του Μπάτμαν

Ξέρουμε πότε έρχεται η ταινία, ποιος θα είναι όμως ο αντι-Άφλεκ; Δώσε μας την ψήφο σου.

Όταν η DC Comics ανακοίνωνε πριν από λίγα χρόνια και συγκεκριμένα από την ταινία «Batman V Superman: Dawn of Justice» ότι ο νέος Bruce Wayne θα είναι ο Ben Affleck, ο κόσμος γούρλωσε τα μάτια.

Ο εξαιρετικός σκηνοθέτης αλλά μέτριος (έως και κακός) ηθοποιός, δεν θα είχε μόνο τη δύσκολη δουλειά να υποδυθεί τον καλύτερο σούπερ ήρωα όλων των εποχών, αλλά και να κατορθώσει να χωρέσει στα «παπούτσια» του αξεπέραστου Christian Bale.

 

bat

 

Η ταινία τελικά ήταν μέτρια έως κακή και η διαφορετική version του σκοτεινού superhero του Affleck προκάλεσε δυσφορία αρχικά στο κοινό, η οποία έγινε ακόμα μεγαλύτερη στο εξίσου μέτριο «Justice League». Η κριτική που δέχτηκε για τον ρόλο του ήταν τόσο μεγάλη σε σημείο που ακυρώθηκε η ταινία «The Batman» στην οποία θα πρωταγωνιστούσε και θα σκηνοθετούσε ο ίδιος. Και κάπως έτσι το «The Batman» μπήκε στο συρτάρι.

 

Πού βρισκόμαστε τώρα;

Κάπως έτσι λοιπόν ο Ben Affleck αποχαιρέτησε το σύμπαν της DC και ο Batman έμεινε ακέφαλος. Το μόνο που ξέρουμε ωστόσο είναι ότι η solo ταινία του ήρωα θα γίνει, ενώ οι φύλακες έχουν γνώση και για τον σκηνοθέτη.

Ο κύριος που θα αναλάβει το δύσκολο πρότζεκτ να αναστήσει τον ρόλο, όπως έκανε στο παρελθόν ο Christopher Nolan, είναι ο Matt Reeves. Ο σκηνοθέτης των επιτυχημένων reboot του «Planet of the Apes» έχει αποδείξει ότι μπορεί να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων όταν πρόκειται για μπλοκμπαστεριά και είναι δεδομένο ότι θα δώσει τον απαραίτητο σκοτεινό χαρακτήρα που απαιτεί ένα φιλμ του Batman.

 

 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 

??‘The Batman’ Release Date Set For June 2021; Ben Affleck Out as Bruce Wayne???? At last, our long dark (k)night has come to an end. Matt Reeves‘ The Batman will hit theaters on June 25, 2021, reports Deadline. And like all good Batman stories, this one’s got layers: Ben Affleck is reportedly officially out as Bruce Wayne after donning the cape and cowl for Batman vs. Superman: Dawn of Justice, Suicide Squad, and Justice League. As has been rumored for a while now, Reeves’ noir-tinged script will focus on a younger Batman, with casting underway to find the early-days Dark Knight and his new Rogues Gallery. ⚠collider/Vinnie Mancuso - - [Follow @multiversedc for more news] - #superman #batman #wonderwoman #aquaman #greenlantern #flash #joker #harleyquinn #batgirl #suicidesquad #captainboomerang #killercroc #katana #amandawaller #darkseid #mera #cyborg #batmanvsuperman #justiceleague #greenlanterncorps #justiceleaguedark #darkuniverse #dcfilms #shazam

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Multiverse Dc (@multiversedc) στις

 

Στα συν του Reeves επίσης είναι ότι υπάρχει μεγάλη ταύτιση απόψεων με την DC για ένα πολύ σοβαρό ζήτημα. Το ότι ο νέος Batman πρέπει να είναι ένα πολύ αναγνωρίσιμο πρόσωπο. 

Το «The Batman» λοιπόν θα έρθει στις κινηματογραφικές αίθουσες κάπως αργά (25 Ιουνίου του 2021) και είμαστε βέβαιοι ότι μέχρι τότε ο Reeves και η DC θα έχουν βρει τον κατάλληλο τύπο που θα καταπολεμήσει το έγκλημα στην Gotham.

Είναι τώρα κατάσταση αυτή να γνωρίζουμε ότι ο κακός θα είναι ο Deathstroke του Joe Manganiello και να μην ξέρουμε τον Batman;

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved