Οι AC/DC βγάζουν δίσκο με τραγούδια του Malcolm Young

O Brian Johnson το επιβεβαίωσε, μαζί και την επιστροφή του στην μπάντα.

Κάτι είχε πάρει το αυτί μας, αλλά αρνηθήκαμε να το πιστέψουμε για να μην απογοητευτούμε. Όταν βέβαια το ακούς από τα επίσημα χείλη μέλους, έστω και πρώην, της μπάντας, αρχίζεις να μετράς αντίστροφα.

Ακούγοντας τον Brian Johnson να το επιβεβαιώνει, περιμένουμε πια τη μέρα που θα τρέξουμε στα δισκάδικα, περιχαρείς και μπριζωμένοι, θα πιάσουμε στα χέρια μας το νέο άλμπουμ των AC/DC και θα νιώσουμε τον ηλεκτρισμό να δονεί την καρδούλα μας μέχρι τη στιγμή που θα πατήσουμε το play και θα αρχίσουν να πάλλονται τα τύμπανά μας. 

Την είδηση έδωσε η μπάντα «Terrorizer» που, επιστρέφοντας από tour,  συνάντησε στο αεροδρόμιο τον πρώην και όπως όλα δείχνουν σύντομα «νυν» τραγουδιστή του δημοφιλούς συγκροτήματος.

Όταν, λοιπόν, τα μέλη της τον ρώτησαν αν ισχύουν οι φήμες, αυτός είπε: «Ναι. Βαρέθηκα να το αρνούμαι».

 

 
Ο Brian Johnson, λοιπόν, που είχε αποχωρήσει από τη μπάντα όταν για ένα διάστημα είχε χάσει την ακοή του (τη θέση του προσωρινά είχε πάρει ο Axl Rose), επιστρέφει στους AC/DC παρέα με τον Phil Rudd που επίσης είχε αποχωρήσει και όλοι μαζί, βγάζουν έναν ξεχωριστό δίσκο στη μνήμη του Malcolm Young που έφυγε από τη ζωή τον Νοέμβριο του 2017.

Άρα, αντίο Axl, σε ευχαριστούμε όσο έκατσες:   

 

Το άλμπουμ θα περιλαμβάνει κομμάτια που είχαν γράψει τα αδέρφια Young, από τα οποία ο Angus κράτησε τα καλύτερα και επέλεξε να τα κάνει δίσκο για να τιμήσει τη μνήμη του αδερφού του.

Στην πρίζα, λοιπόν, και περιμένουμε...



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved