Πανηγυρίζουμε για τον Robocop που επιστρέφει!

Ένα νέο reboot στα σκαριά που δεν θα έχει καμία σχέση με το τερατούργημα του 2014.

«Dead or Alive you are coming with me». Μια ατάκα, μια ιστορία. Ένα ρητό που βγήκε από τα χείλη του πιο cult ήρωα που γνώρισε ποτέ ο κινηματογράφος.

Ο Robocop, ο ρομπο-μπάτσος που ήρθε από το πουθενά το 1987, με σκηνές κάτι παραπάνω από βίαιες για να μείνει ανεξίτηλος στο μυαλό του κοινού με αποτέλεσμα να γίνει τριλογία και να αποκτήσει ακόμη και δική του σειρά.

Το 2014 το franchise ξαναζωντάνεψε, ωστόσο γρήγορα… ξανάσβησε καθώς η ταινία με τον Joel Kinnaman πίσω από το ανδροειδές ήταν η απόλυτη «πατάτα».

 

robi

 

Ο Robocop είναι ένα franchise στο οποίο απαιτείται σεβασμός και όλα δείχνουν πως θα πάρει δεύτερη ευκαιρία σε πολύ μικρό διάστημα.

Η ταινία λοιπόν θα λέγεται «Robocop Returns» και θα ξαναδιηγηθεί το story του Alex Murphy, από την ένταξή του στην αστυνομία του Detroit, στο βίαιο θάνατο και τελικά την ανάστασή του ως ανδροειδές.

Το γεγονός ότι τη σκηνοθεσία την έχει πάρει πάνω του ο Neill Blomkamp (District 9) και το σενάριο ο Justin Rhodes (Terminator) τότε έχουμε μεγάλες ελπίδες ότι το reboot του Robocop θα είναι κάτι παραπάνω από εξαιρετικό.

Ακόμα πληροφορίες για τους ηθοποιούς δεν έχουμε, για αυτό και θα σου θυμίζουμε εικόνες και πρόσωπα από τις παλιότερες ταινίες στο παρακάτω άλμπουμ:

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved