Μπορεί ο Michael Gandolfini να γεμίσει τα παπούτσια του πατέρα του;

Ο νεαρός ηθοποιός έκανε casting για να παίξει τον νεαρό Tony Soprano.

Ίσως στο πρώτο άκουσμα να απόρησες κοιτώντας καλά τον τίτλο, αλλά η δοκιμή του Michael Gandolfini για τον ρόλο του νεότερου Tony στο πολυαναμενόμενο The Many Saints of Newark, είναι η επιτομή της μαφιόζικης ατάκας ‘‘Keeping it in the family’’.  

skynews sopranos michael gandolfini 4542541

Ο 19χρονος Michael Gandolfini δεν είναι τυχαίο όνομα στις λίστες του Χόλιγουντ. Έχει συμμετάσχει σε διάφορες ανεξάρτητες θεατρικές παραγωγές (σ.σ.: έχει παίξει μάλιστα στο Broadway στο καστ του Βασιλιά Ληρ), ενώ τον μεγάλο του mainstream αντίκτυπο τον έκανε με την συμμετοχή του στο Deuce του ΗΒΟ. Και δεν τα πήγε καθόλου άσχημα. Το μόνο που είχε να σχολιάσει ο νεαρός ηθοποιός στο Deadline, ήταν πως είναι περήφανος να συνεχίσει όσα άφησε ο πατέρας του με τον ρόλο του Tony Soprano, ένας ρόλος που θα μπορούσε να πει κανείς ότι ενδεχομένως και να τον κατέχει καλύτερα από τον καθένα.  Άλλωστε το prequel, θέλει τον Tony στα πρώτα του βήματα στην cosa nostra την δεκαετία του ’60.

Aν είσαι φαν των Sopranos θα θέλεις σίγουρα αυτό εδώ.

Οι φήμες ωστόσο θέλουν τον David Chase να έχει καταλήξει στην επιλογή του 19χρονου, με το καστ να συμπληρώνεται από τους Jon Bernthal, , Billy Magnussen, Vera Farmiga, και Alessandro Nivola στο ρόλο του Dickie Moltisanti.

Η παραγωγή της ταινίας θα ξεκινήσει κάπου μέσα στο 2019.

 

 

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved