Μετά το Ουίσκι οι Metallica βγάζουν ΚΑΙ μπύρα

Τον ένα δίσκο μετά τον άλλον κυκλοφορεί η πολυαγαπημένη μας μπάντα#not.

Πρώτα, το «Whiskey in the Jar» γίνεται Whiskey σκέτο, με το Blackened να φτάνει απευθείας από τα ηχεία στα ποτήρια μας. Σας το είχαμε γράψει κιόλας, όταν οι Metallica αποφάσισαν να συνεργαστούν με κορυφαίο αποστακτήριο και να δώσουν το όνομα του τραγουδιού τους σε ετικέτα Whiskey.

Τώρα, το «Enter Sandman» γίνεται βάλε μια πράσινη «Enter Night Pilsner» και αποτελεί το αποτέλεσμα της συνεργασίας ανάμεσα στη θρυλική heavy metal μπάντα και το ζυθοποιείο Stone Brewing, το όραμα και η δημιουργικότητα των οποίων ταυτίζονται κατά τα λεγόμενα του ντράμερ της μπάντας, Lars Ulrich.

 

metallica and greg koch3 1547822170

 

Πρόκειται για μία παραδοσιακή γερμανική Pilsner, η οποία έχει επεξεργαστεί με τέτοιο τρόπο ώστε να δημιουργεί έντονες επιθετικές τάσεις σε όποιον την καταναλώνει, ειδικά αν αυτός βρίσκεται κάτω από τη σκηνή και απολαμβάνει μία τέτοια υπό τους σκληροπυρηνικούς ήχους των Metallica. Έχει πικρό φινίρισμα, περιλαμβάνει 5,7% αλκοόλ και για την ώρα κυκλοφορεί μόνο στην Αμερική, με την προοπτική να διεθνοποιηθεί στους επόμενους μήνες. 

Πιο παλιά, η μπάντα είχε συνεργαστεί με τη Budweiser για να βγάλει μία μαύρη ειδική έκδοση, που κυκλοφόρησε μόνο στον Καναδά, φτάνοντας αισίως στις τρεις αλκοολούχες κυκλοφορίες.

Και πάμε στις εξελίξεις που τρέχουν για το νέο τους άλμπουμ τώρα: ΚΑΜΙΑ εξέλιξη. 

Πριν φύγεις, ρίξε μια ματιά στο άλμπουμ που ακολουθεί για να ξέρεις τι (θα) πίνεις:



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved